Jde si pro nás noc

70%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
The Night Come for Us je přesně ten typ kde dialogy a příběh hraje vedlejší roli. Vše se zde soustředí na akční scény, které jsou s pár přestávkami od začátku až do konce. Když k tomu navíc přihodíte hektolitry krve, tak máte o zábavu postaráno. Za mne tedy spokojenost a rád si dám tuhle asijskou řežbu v budoucnu znovu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Asijský akční film v plné palbě, tentokrát opět z Indonésie, odkud třeba v roce 2011 přišel na akci stejně zaměřený ´Zátah´. Má sice tradičně velmi jednoduchý děj krapet vedoucí k chaotičnosti ve spleti všemožných akcí, ale fanoušci akčního žánru si na sto procent očekávaně přijdou na své. Na dnešní dobu snímek už vyznívá starobyle. John Woo, Tsui Hark a mnozí další režiséři na takových filmech postavili kariéru nejen svou, ale i mnohých akčních herců v dobách přelomu 80. - 90. let, ale na druhou stranu, proč ne. Je to akční film skutečný, čistý a pevný už v základech. V rámci nepřetržité akce a vyobrazeného násilí se jedná o hodně drsný film, což by se někteří jedinci nebáli rovnou popsat jako hardcore. A tak by se dalo říci, že je kandidátem na největší akční filmovou řezničinu roku 2018. Akční peklo v té nejryzejší podobě, takže nic pro slabé povahy. Snímek má švih, energetickou a hlavně živou kameru, a spousta gore. Nějaká ta citová záležitost také nechybí, což je u takovýchto asijských snímků takřka pravidlem. Takže tu máme další starý dobrý asijský akční styl bez bázně a hany, kde jde čistě jen o prezentaci boje a přestřelek a o nic víc. Drsná akční filmová zábava pouze pro drsné diváky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Neskutečná řezničina. Jatka, jatka a zase jatka. A sem tam něco jako děj. Dialogy i ten příběh vlastně stojí za starou belu, ale protože 90% času jsou jenom špičkově nasnímané souboje, tak to nakonec až tak nevadí. S lepším scénářem by to byl vlhký sen nejen pro fanoušky žánru. 7.33/10
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Kdo má rád Zátah, akční filmy, Hong Kongské pecky a podobně, ten je jako doma. Ten zbytek by se měl ohlédnout asi někde jinde, tohle není žádná procházka růžovým sadem, tady (doslova) padají (nejen) hlavy.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
4
Dějově to vůbec nemá šanci zaujmout. Příběh je jen nějaké ploché odůvodnění díkybohu dobré akce, která je věru šťavnatá. Říkám si: "Kolik masa ze sebe musej odsekat, servat, strhatči sestřílet, než konečně padnou k zemi?" Hodně a já toho rad budu součastí. Podívám se rád. Ještě snad radši bych koukal ale na film, kde mě budou postavy zajímat. Zde mi bylo jedno, jak ta vychtěná slátanina skončí, kdo umře, kdo vyhraje, hlavně když přitom bude cákat hodně krve. RAID lepší, ale tohle taky bavilo. Sice bych nejradši strhnul hvězdu za ten zbytečnej příběh, ale na druhou cenu si vychutnávám takto přehnaně násilnou akci. Mám dilema.
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
7.5
Šílená řezničina.
cjmafia
4 387 bodů
8
Loňský Headshot se mi sice líbil více, ale opět tu máme parádní krvavou řežbu z Indonésie. Choreografie soubojů je skvělá a film člověka nechá vydechnout opravdu jen na chvíli. Mezi highlighty snímku patří souboj Julie Estelle proti dvoum lesbičkám a samozřejmě finálový fight. Pokud od filmu čekáte nějaký originální příběh, tak rovnou ruce pryč. Příběh tu sice nějaký je, ale slouží spíš jen jako kulisa.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
7
Tento typ filmů mám ráda, především jsem se těšila na Ika Uwaise. Musím však konstatovat, že se dostavilo jisté zklamání – akční scény, jež tvoří většinu stopáže, párkrát narazily na můj strop snesitelnosti, kdyby byly o něco méně nechutné a kratší, snad bych opominula i tu nevalnou pointu a procenta by vyskočila hodně vysoko.