Jde si pro nás noc

70%
Jde si pro nás noc
Ito v roli vymahače podsvětí, který se vrací do své organizace. Ovšem už po návratu ho potká zrada a ocitá se v chaosu, ve kterém neví, komu věřit.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
The Night Come for Us je přesně ten typ kde dialogy a příběh hraje vedlejší roli. Vše se zde soustředí na akční scény, které jsou s pár přestávkami od začátku až do konce. Když k tomu navíc přihodíte hektolitry krve, tak máte o zábavu postaráno. Za mne tedy spokojenost a rád si dám tuhle asijskou řežbu v budoucnu znovu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Asijský akční film v plné palbě, tentokrát opět z Indonésie, odkud třeba v roce 2011 přišel na akci stejně zaměřený ´Zátah´. Má sice tradičně velmi jednoduchý děj krapet vedoucí k chaotičnosti ve spleti všemožných akcí, ale fanoušci akčního žánru si na sto procent očekávaně přijdou na své. Na dnešní dobu snímek už vyznívá starobyle. John Woo, Tsui Hark a mnozí další režiséři na takových filmech postavili kariéru nejen svou, ale i mnohých akčních herců v dobách přelomu 80. - 90. let, ale na druhou stranu, proč ne. Je to akční film skutečný, čistý a pevný už v základech. V rámci nepřetržité akce a vyobrazeného násilí se jedná o hodně drsný film, což by se někteří jedinci nebáli rovnou popsat jako hardcore. A tak by se dalo říci, že je kandidátem na největší akční filmovou řezničinu roku 2018. Akční peklo v té nejryzejší podobě, takže nic pro slabé povahy. Snímek má švih, energetickou a hlavně živou kameru, a spousta gore. Nějaká ta citová záležitost také nechybí, což je u takovýchto asijských snímků takřka pravidlem. Takže tu máme další starý dobrý asijský akční styl bez bázně a hany, kde jde čistě jen o prezentaci boje a přestřelek a o nic víc. Drsná akční filmová zábava pouze pro drsné diváky.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Neskutečná řezničina. Jatka, jatka a zase jatka. A sem tam něco jako děj. Dialogy i ten příběh vlastně stojí za starou belu, ale protože 90% času jsou jenom špičkově nasnímané souboje, tak to nakonec až tak nevadí. S lepším scénářem by to byl vlhký sen nejen pro fanoušky žánru. 7.33/10

Dodatečné informace

Původní název:
The Night Comes for Us (více)
  • Indonésie Jde si pro nás noc
  • Indonésie The Night Comes for Us
Premiéra v ČR:
20. 10. 2018
Distributor:
Netflix
Země původu:
Indonésie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch