Doktor Martin: Záhada v Beskydech

38%
Doktor Martin: Záhada v Beskydech

Příběhy populárního doktora Martina s tváří Miroslava Donutila vyvrcholí úplně novým a tím největším případem jeho kariéry v celovečerním filmu v kinech. Svérázný doktor Martin bude řešit dosud nepoznané záhady osobního života i jednu detektivní otázku. Musí totiž zvládnout postarat se jeden den o malé dítě a současně s tím musí přijít na kloub záhadě, jejíž stopy vedou hluboko do historie až do doby první republiky. O dávném tajemství beskydských lesů dnes už ví jen málokdo a na povrch se dostane teprve nálezem podivuhodně malé kostry. To samo o sobě vnese do městečka v horách rozruch, ještě větší pozdvižení ale vyvolá představa, že do řešení se vrhnul strážmistr Topinka a doktor Martin, který si připravil nejedno překvapení. (Bontonfilm)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
Seriál jsem nikdy neviděl,ale všichni okolo o něm furt mluví,tak jsem si řekl,že to prvně zkusím s filmem a pak se rozhodnu co dál. No po shlédnutí už určitě vím,že seriálu nedám určitě šanci. Není to tím,že by byl film vyloženě strašný,ale nebylo v něm nic co by mne přimělo seriál sledovat. Donutila mám normálně rád,ale touto rolí mne vůbec neoslovil. Humor nefunguje a vše co se ve filmu stane je až příliš nepravděpodobné. Já se to snažil brát s rezervou,ale to prostě vůbec nešlo. Zde logika nemá vůbec místo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Film, který svůj smysl odhalí až posledními pár vteřinami v titulcích, kdy se objeví logo doposud neexistujícího díla Detektiv Topinka - najednou začne být jasné, proč v Doktoru Martinovi nebyl prostor pro postavu doktora Martina a místo toho se řešila retardovaná detektivní zápletka - Donutil zkrátka dostal pár hodně korun, aby se ještě jednou obtěžoval, a mohl se rozjet spin-off. Že tenhle smrtící žánrový koktejl křičí impotencí a zoufalstvím, je smutný, ale logický výsledek. Jinak velkou pozornost si zaslouží kameraman, který se nám rozhodl svou neochotou odstoupit od otylé Donutilovy tváře na víc než půl kroku dopřát filmový zážitek na rovině návštěvy obludária. Jinak samozřejmě typický případ clashe sobeckých, zlých a hloupých lidí, kteří se pitvoří za svými nesmyslnými cíli a jediné vtipné na tom je pokusit se po zhlédnutí tu demenci rozklíčovat a opakovat si nesmysly, které si štáb, zjevně absolutně bez zájmu o cokoliv, troufnul do filmu dát. Že technicky je to na úrovni nepovedeného cvičení z Písku (ani ne FAMU), je už jen třešínka. Rád bych dodal, že seriálu jsem po pár dílech dal v záchvatu velkorysosti tři hvězdy - s tím, že mě absolutně nemá co říct a dát, ale dokážu se nějak napojit na lidi. Tohle je ještě další liga.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
2
Něco tak strašně naivního jsem už tedy dlouho neviděla, jestli vůbec! Humor je na úrovni zvláštní školy a vůbec si říkám, jestli by to snad nemělo jít spíš na "déčku"! Během čtvrt hodiny šílené chyby (jednou drží dítě tak, v další vteřině úplně jinak!), držet bustu jednou rukou, když má být ze zlata, to snad může napadnout opravdu jen člověka se sníženou inteligencí! Atd.

Dodatečné informace

Původní název:
Doktor Martin: Záhada v Beskydech (více)
  • Česká republika Doktor Martin: Záhada v Beskydech
Premiéra v ČR:
6. 12. 2018
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Rozpočet:
0,79 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch