Čas čarodějnic

78%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Twilight jsem nikdy neviděl, ale přesně takhle si ho představuju. Naivní předvídatelná báchorka s cílovkou na 14-ti leté holky. Přitom první díly vypadaly na fain mix True Blood a takového temnějšího Harryho Pottera.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Britský seriál natáčený v úchvatných lokacích Oxfordu nebo Benátek sice nepřináší po dějové stránce nic moc nového, ale umně pracuje se žánrovými schématy a díky zasazení na starý kontinent to funguje. Pochopitelně i díky hereckému obsazení a na pohled velice příjemně obsazenému ústřednímu páru Terese Palmer a Matthew Goodovi. Velice slušná televize.
Dory28
Dory28
688 bodů
9
8,5
Upíří fantasy mě nikdy moc nebavilo ani číst a ani se na něj dívat, nicméně tohle mě prostě zaujalo, a tak jsem si to pustila. Nelituji! Na rozdíl od STMÍVÁNI a jemu podobným filmům/seriálům, tohle není tak přiblblé, má to konečně normální a celkem zajímaví děj, plus je to doplněno pěknou hudbou, kamera byla velmi povedená, a nakonec exteriéry v podobě Oxfordu. No co víc dodat.
  • Kamera
  • Exteriéry
Netikay
Netikay
9 bodů
9.5
Pro mne velmi příjemné překvapení loňského roku. Už proto, že se na podobné filmy s upíří tématikou dívám s jakýmsi despektem, ale tento seriál má v sobě něco, co mně baví .Úžasný Oxford, kouzelné Benátky a můj velký oblíbenec Matthew Goode způsobili, že se opravdu těším na další dvě série.
jana-sykorova-drabkova
3 bodů
10
Super seriál,dobré herecké obsazení,už se těším na další řadu.