Balón

76%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8
Téma nám velmi blízké, točíme z éry železné opony také dost kvalitních filmů.. toto německé podání skutečného příběhu mě velmi bavilo. Pořádně hutná atmosféra, neustálá paranoia ze Stasi. Dobře zvolená hudba, napětí od první do poslední minuty. Německou tvorbu až na pár výjimek moc nemusím, ale tohle je opravdu dobré.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Nenudil jsem se ani chvíli. Tempo šlape v až hollywoodském rytmu, o velkolepé hudbě jak ze Statečného srdce nemluvě a fakt jsem nemohl uvěřit tomu, že se tohleto vážně stalo.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
Vítejte na palubě společnosti Der Baloon, v následujícich pár týdnech, možná ucítíte mírné otřesy v turbulenci, proto nedoporučujeme koukat z okýnka, místní plynové plyny v ovzduší můžou být pro člověka toxické až jedovaté. Doufám, že jsme si pro cestu nezapomněli vzít plynové masky a potápěčské brýle.. Děkujeme, že jste si vybrali naši aerolinku.. Zajimavý příběh, dokonce podle nějakých skutečných událostí..
stantheman
stantheman
2 399 bodů
7
Docela fajn , jeden z filmů který se vyrovnává s komunistickou minulostí NDR. Zajímavý příběh s trochu holywoodským koncem. Trochu napětí...film téměř rodinný....Celkem dobře zpracované pozadí , reálie včetně kostýmů a kulis. Němci tohleto umí a jejich filmy ze současnosti , nebo z nedávné minulosti mně baví...