Úniková hra

65%
Úniková hra
Hororový film Úniková hra sleduje skupinu cizinců uvězněných v sérii smrtících únikových místností. Každý z účastníků byl vybrán na základě své specifické minulosti a dovedností, což naznačuje, že jejich výběr nebyl náhodný. Hlavní postavy, introvertní studentka Zoey, burzovní makléř Jason a válečná veteránka Amanda, musí spolupracovat, aby rozluštily řadu komplexních hádanek. S každou místností, která symbolicky odráží jejich nejtemnější obavy a traumata, roste napětí a účastníci si uvědomují, že hra má smrtelně vážné důsledky.



Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
I když je to koukatelný snímek, nemám to prostě nic navíc. Průměrné prostředí i efekty, průměrní herci, průměrný již viděný scénář. Přesto film patří k těm ,které prostě musíte dokoukat, protože vám to prostě nedá. Konec naznačuje, že by mohl být druhý díl.. Šanci mu určitě dám..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Stejný pocit nenaplněného potenciálu a pocitu, že všechna řešení jsou o dost banálnější, než se tváří, jaké má člověk při skutečné únikové hře. Strašidelné nebo napínavé to nebylo ani v jediném okamžiku, postavy byly nezajímavé, provedení horší než rutinní. Dělaat horor v PG-13 taky není ono.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Teenege mix sawu, kostky a nezvratných osudů, který rozhodně nebyl vůbec špatný. Minimálně jako nenáročná oddychovka tohle funguje a (vzhledem k velikosti rozpočtu a tržbám) asi ještě pár únikovek možná proběhne.

Dodatečné informace

Původní název:
Escape Room (více)
  • USA Úniková hra
  • USA Escape Room
  • USA The Maze
Premiéra v ČR:
31. 1. 2019
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Čeština:
Úniková hra je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Úniková hra


Podobné


Powered byJustWatch