Chlapec, který se stane králem

56%
Chlapec, který se stane králem

Skupinka dětí se účastní epického dobrodružství, aby zmařila středověkou hrozbu.



Scénář:

Recenze: Chlapec, který se stane králem

Kinobox.cz
55%

Jestliže máte rádi artušovské legendy a chcete se o ně podělit s vašimi dětmi, Chlapec, který se stane králem by mohl být filmem pro vás. Ostatní varuji, neboť sice nejde o snímek nezvládnutý a bez nápadu, ale ty dvě hodiny jsou pro něj přesto zoufale moc a nemá v rukávu příliš atrakcí, jimiž by dějové díry dokázal plnohodnotně zalepit.


hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
První cca třetina bavila hodně, pak se projevila ta stopáž, takže se putuje, natahuje...na druhou stranu takových docela áčkových fantasy dobrodružství pro děti zas tak moc není, a tohle rozhodně nenudilo. A navíc Patrick Stewart v obnošeném tričku Led Zeppelin je prostě boží.
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Jestliže máte rádi artušovské legendy a chcete se o ně podělit s vašimi dětmi, Chlapec, který se stane králem by mohl být filmem pro vás. Ostatní varuji, neboť sice nejde o snímek nezvládnutý a bez nápadu, ale ty dvě hodiny jsou pro něj přesto zoufale moc a nemá v rukávu příliš atrakcí, jimiž by dějové díry dokázal plnohodnotně zalepit. Ono to ale asi jinak ani dopadnout nemohlo, co si budeme nalhávat.
blazma
blazma
4 928 bodů
2
Ne, ne a ne. Příběh o Artušovi jsme tady už měli v tolika podobách, jenže vložit tento příběh do reálného světa plných dětí na základní škole? Prosím ne. Tohle je naprostá hrůza. Kouzlení za pomocí luskání prstů? to co má znamenat? To je nejhorší styl kouzlení jaký jsem kdy v jakémkoliv filmu viděl, je to jen trapný než aby z toho člověk, nebo i dítě cítilo nějaké to kouzlo. Patrick Stewart tady šlápnul hodně vedle a spíš mi přijde, že tam potřebovali dostat nějakou známou britskou celebritu, aby jsme měli aspoň trošku důvod nebo zvědavost na tuto hloupost kouknout. Do teď nechápu jak jsem to zvládnul dokoukat.

Dodatečné informace

Původní název:
The Kid Who Would Be King (více)
  • USA Chlapec, který se stane králem
  • USA The Kid Who Would Be King
  • USA Alex, le destin d'un roi
  • USA Chlapec, ktorý sa stane kráľom
  • USA Király ez a srác!
  • USA Wenn Du König wärst
  • USA Рождённый стать королём
Premiéra v ČR:
27. 7. 2019
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA, Velká Británie
Rozpočet:
59 mil. USD
Tržby:
32,14 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Chlapec, který se stane králem je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch