Čerte, drž se svého kopyta!

34%
Čerte, drž se svého kopyta!
Čerte, drž se svého kopyta!

Pohádkový příběh začíná v pekle, kde se ztratila kniha hříchů. Při jejím zmateném hledání najde čertovský učedník Vašek botky a zvědavost mu nedá, aby je nevyzkoušel. Jako všechno, co má něco společného s peklem, ani botky nejsou jen tak ledajaké a Vašek se rázem ocitne na světě mezi lidmi. Než se stačí pořádně rozkoukat, přijde o ně, čímž ale přijde i o možnost vrátit se zpět. Botky se totiž zalíbily vesnickému klukovi Jiříkovi a donesly do pekla pro změnu jeho. Lucifer řádí, protože tak zapeklitou situaci v jeho říši ještě neměli: nevinné dítě v pekle a nezkušený čertovský učedník nedopatřením jen tak na světě...(Česká televize)




Pete69
Pete69
29 697 bodů
3.5
Velká špatenka od scénáře , přes obsazení až po výkony herců. Tuto pohádku si budu dlouho pamatovat, ale vidět ji už nechci.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
1
Ze začátku to vypadalo docela dobře, ale s postupem času to bylo roztahanější a roztahanější a čím dál větší nuda. Z hereckých výkonů vůbec nevím, koho bych vyzdvihla. Všichni hráli tak dalece stejně (stejně nudně). Bídný scénář Jitky Musilové je slepencem všeho možného, hudba Leška Wronky nezajímavá, Černochova píseň "pekelně" hloupá. Nedoporučuji!

Dodatečné informace

Původní název:
Certe, drz se svého kopyta! (více)
  • Česká republika Čerte, drž se svého kopyta!
  • Česká republika Certe, drz se svého kopyta!
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění