Instant Family

77%
Instant Family
Snímek je inspirovaný skutečnými zkušenostmi režiséra a spoluautora scénáře Seana Anderse s adopcí. Hlavními hrdiny příběhu jsou manželé Pete a Ellie, kteří se rozhodnou, že by rádi založili rodinu. Chtěli by si adoptovat malé dítě, ale když se seznámí s 15letou rebelkou, stanou se přes noc rodiči hned třech dětí najedou. Pete a Ellie musí rychle přijít na to, jak všechno zařídit tak, aby se z různých jednotlivců stala skutečná rodina.



Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Opravdu silná komedie s hlubokým tématem. Dojemné, přitom humor zasazený přesně tam, kam patří. Každý ve filmu je svým způsobem exot a každá postava bez výjimky mě bavila. I když je ve snímku dost klišé, vše do sebe krásně zapadá. Film pobaví, ale i rozesmutní. Každopádně zanechá velký dojem. Moc pěkné - 80%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
10
Zpočátku je potřeba uvést, že tento snímek, pojednávající o veškerém soukolí co se týče adopce dětí různého věku, slouží především jako agitační film. Tak, jak je zvýrazněno na začátku závěrečných titulků proloženými různými fotografiemi ze skutečného života, stačí se podívat na webovou stránku instantfamily.org, kde se kromě odkazů na patřičné informace ve smyčce promítají scénky společné s tímto filmem. Vlastně působí jako takový šťastný epilog. Ano i taková rodina může být šťastná, ale je potřeba překonat různorodé překážky. Ty překážky mohou být skutečně všelijaké a mnohdy i naprosto nečekané a jak si zachovat takových situacích chladnou hlavu a mysl velmi zábavnou formou vysvětluje tento komediální snímek, který se prostě povedl. Ve svém smyslu pobaví a poučí zároveň. Snímek má ohromnou atmosféru a skutečně srší vtipem. I když se o romantický příběh nejedná, byla použita klasická šablona romantických filmů, takže ke konci ani o emoce není nouze. Jen to nekončí svatbou, jak bývá u takové šablony obvykle. Mark Wahlberg a Rose Byrne v roli bezdětných manželů podali ohromující výkon, který svojí uvěřitelnosti předčí očekávání. Nejeden si určitě řekne, že to, co si o ní prožili, by asi nezvládl nikdo. Nervy má každý přeci jen jedny, že? Životní výzva zvládnout povinnosti pěstounských rodičů tří dětí a doufat, že se stanou skutečnou rodinou zkrátka není jen tak. Tvůrci ve vyprávění mysleli na všechno a právě tím dvojicím přemýšlející o adopci názorně a s důvtipem napovídají a dovysvětlují. Jedná se zkrátka o projekt ve formě nádherného a dojemného příběhu plného humoru, který nám ukazuje, že taková lidskost je zcela na místě.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Instantní citová ždímačka. Ale myšleno tak nějak v dobrém. Asi. Wahlberg je v těhle komediích dost fain, Byrne je sázka na jistotu a to téma je prostě samo o sobě hodně silné. Dokonce tak, že se tady na tu pilu tak tlačit nemuselo.

Dodatečné informace

Původní název:
Instant Family (více)
  • USA Instant Family
  • USA Najednou jsme rodina
Země původu:
USA
Čeština:
Instant Family je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch