Boarding School

54%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1.5
Boarding School byla špatná volba filmu. Bylo to celý takový divný. Zvláštně natočené a rádoby šokující. Herecky průměrné, režisérsky nepřesvědčivé a bez nápadu. K tomu má film skoro dvě hodiny. Pro mne ztráta času a nulový dopad. Pro příště si asi zjistím o čem film je,než si ho pustím.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Žánru horror se to asi nejvíc blíží v poslední dvacetiminutovce, do té doby jen prostě "divná škola pro divné děti". To čekání na to, co se z toho vlastně vyklube, je ale fakt až moc zdlouhavé a ne moc záživné. Nějakých 85 minut by tomu asi sedlo víc.
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
5
Nepříliš originální námět o problémovém klukovi, který je odklizen do speciálního nápravného zařízení, kde ale jeho další vyvedení pacienti zdaleka nebudou ten největší problém.. Zkoumavá sonda do lidských duší dětských umístěnců, kde náš hlavní hrdina, podobně jako třeba kultovní Randle McMurphy, působí jakože má výrazně víc pod čepicí než partička zbytku usmrkanců, z čehož taky pramení, že bude kde možná vnímat citlivěji.. Boarding school docela zaujme pokusem o studii vlastní identity, které jako jediná nepůsobí nezvykle bizarně. Ve zbytku jde spíš o důvěru diváka, že tvůrci mají příběh silně podchycený a někam to celé směřuje.. Jako trošku sociálně-vtíravější thriller celkem fajn, ale k hororu to má ještě daleko. 55%