Bent

51%
Bent

„Bent“ následuje Dannyho Gallaghera (Karl Urban), zdiskreditovaného narkotika, který po propuštění z vězení plánuje pomstu na žalobci, který ho zarámoval a zabil jeho partnera. Gallagher je při svém hledání nucen konfrontovat nemilosrdného, svůdného vládního agenta (Sofia Vergara), který může nebo nemusí být na jeho straně; a jeho mentor (Andy Garcia), policista v důchodu, který během celé své kariéry bojoval s korupcí.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Karl Urban je ultra sympaťák,ale jeho čich na role je prostě mizerný. Bent se řadí mezi ty podprůměrné snímky na nichž se podílel. Scénář omílá jedno klišé za druhým a celý snímek působí velmi strojovým dojmem. Herci jsou příliš statičtí a své repliky odříkávají očividně s jistou dávkou sebezapření. Navíc tahají za uši,že se to nedá ani vydržet. Andy Garcia má jen vedlejší roli za což může být jen rád. Vergara opět dokázala,že je podprůměrná herečka,která působí nepřirozeně. Karl se snaží,ale v celkové kvalitě filmu se jeho výkon ztrácí.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
6.5
Akce, napětí, boj, přestřelka, výbuch auta, krásné ženy, charismatický hlavní postava v podobě muže - jako správný trhiller tedy splňuje vše, co by v něm mělo být. Mně se film líbil a docela nesouhlasím s názorem Brenan88 - snad jen v tom, že když se bojíte, že v traileru najdete film ve zkrácené podobě a pak už vás ve filmu nic nepřekvapí...

Dodatečné informace

Původní název:
Bent (více)
  • Španělsko Bent
  • Španělsko Bent - Polizia criminale
  • Španělsko Beyond Suspicion
  • Španělsko The Harbor
  • Španělsko Zle psy
  • Španělsko Склонность
Země původu:
Španělsko, USA
Tržby:
0,06 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění