Castle Rock

73%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Tak nějak nevím, co si o Castle Rock myslet. Určitě originální, chvilkama i atmosférické psychodrama. Jenže mi zhruba tak od třetího dílu bylo vlastně úplně jedno, jak to všechno dopadne. Příběh se stával čím dál víc překombinovanějším, nezáživnějším. Zklamání.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
I. série - První díl mě sice málem unudil, protože druhý seriál natočený jako Westworld už bych asi nezkousl. Naštěstí se to ale trochu chytlo a od takové třetí epizody už tam bylo cítit konečně víc Kinga než aktuální, často trochu dost přeceněné, televize. Je tam pár zábavných mrknutí na fanouška, ale seriál z jeho slavných děl se rozhodně nekoná. Kažodpádně díky za Scota Glenna jako Alana Pangborna i Sissy Spacek. Trošku mě mrzí větší nezapojení Jane Levy, už to bude končit a pořád nic. II. série - Filmaři si uvědomili, že bez Kinga to nepůjde a jako ústřední postavu si vybrali Annie Wilkes za mlada, ještě než zajela do Colorada pravděpodobně a smíchali Prokletí Salemu, Nezbytné věci, Misery, Cuja a vše zasadili do starého dobrého Castle Rocku. Smysl to už nedává vůbec, ale jde pouze o atmosféru a ta funguje.
Floridsky
4 376 bodů
4
První série - Pilot navnadil, pak to bylo jako na houpačce a finále průměrné. Druhá série - viděl jsem jen první epizodu a jsem si jist, že dál sledovat nebudu. Děj vůbec nezaujal.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
8
Až na pár dílů jde o solidní mysteriózní thriller