Yeti: Ledové dobrodružství

65%
Yeti: Ledové dobrodružství

Rodinná komedie, ve které je Yeti přesvědčen, že záhadné bytosti známí jako „lidé” opravdu existují. (Vertical Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Miluju tu české překlady. Film se sice jmenuje Smallfoot,ale jsou v něm Yetiové,tak po nich pojmenujeme film. Každopádně zpět k filmu. Byl jsem docela překvapený jak je Yeti dobrým a zábavným filmem. Trailery se sice tvářily děsně cool,ale to ještě neznamená,že takový bude i film. Naštěstí Trailery nelhaly a snímek nabízí spoustu zábavných a originálních momentů. Animace je krásná a hravá. Příběh je častokrát až příliš moralizující a přerušovány písněmi. Ty sice nejsou nejhorší,ale já bych se bez nich klidně obešel. Na druhou stranu ta Hip Hopová píseň byla skvělá. Yeti určitě stojí za shlédnutí a tak ho vřele doporučuji.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5.5
Yetiové se dozvědí, že lidé ( pidinožky ), které považovali za legendu existují, stejně tak lidé konečně objeví Yetiho.. nápad je to dobrý a o tom větší škoda, že se mi film moc nelíbil. Humor je ztřeštěný, dětinský.. ano, animáky jsou většinou hlavně pro děti, ale u spousty z nich jsem se hodně pobavil.. tady se nestalo. velká porce přeslazených písní u mě také nezabodovaly.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Spousta nápadů a hlášek má velký potenciál prvoligového rodinného animáku a nevadily mi překvapivě ani písničky, které se povedly. Bohužel mi hodně vadilo to, jak se postavy opakovaně sebepoškozují, a asi už jsem prostě vyrostl, ale moc mě nebere humor tolik založený na tom, že řada hrdinů je za blbečky. Příběhově však sympaticky zmáknutý projekt v zajímavém prostředí, který nenudí a v závěru přináší hezké poselství..

Dodatečné informace

Původní název:
Smallfoot (více)
  • USA Yeti: Ledové dobrodružství
  • USA Smallfoot
Premiéra v ČR:
27. 9. 2018
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
80 mil. USD
Tržby:
214,12 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Yeti: Ledové dobrodružství je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch