Ten pravý, ta pravá?

55%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5
Bylo milé vidět opět spolu před kamerou Ryder a Reevese,ale to je tak vlastně vše. Ze začátku jsem se i dobře bavil a vzájemné slovní přestřelky dvou hlavních protagonistů jsem si i užíval,ale čeho je moc toho je příliš a tak mi to začalo po chvíli i vadit. Toho slovního průjmu bylo tolik a tolik. Občas ty dialogy hodně skřípaly a působily dost strojeně. Vůbec to na mne nepůsobilo přirozeným dojem a to byl pro mne kámen úrazu.
hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
2
ČSFD: "příběh velké, upřímné a čisté lásky". Přijde mi že každé z těch šesti slov je lež, nebyla tam láska a už vůbec tam nebyl příběh! Celkem zajímavá scéna na letišti před Gate, jinak ale hrůza. Aspoň styl, kterým se prezentuje Frank je tak poněkud John Wickovský. Extrémně natvrdo tlačená scéna v savaně, to jako fakt zažene šelmu tím divným zvukem, a pak si s Winonou vrznou?! Celý sex působil suše, nic prostě žádné emoce. Dost možná nejhorší filmový sex, jaký jsem viděl. Celkově se ve filmu vůbec nic neděje, ani s hudbou vůbec tvůrci neumí pracovat. Mít dva takové herce a stvořit tohle?! SHAME! 20%
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Neobratný pokus o komedii v kousavém stylu Woodyho Allena, na který nemá Victor Levin režijně ani scenáristicky. Ty dvě hvězdičky jsou jen za ústřední dvojici, která ze svých postav dostává maximum (možná i víc, než by si Levin zasloužil) a za jejich nasazení v dlouhých scénách bez střihu, kdy vedou náročné kulometné dialogy. Kdyby byly aspoň o trošičku přirozenější, mohla z toho být (když už nic) obstojná vztahovka. Takhle se ale jen tlačí a tlačí a nakonec z toho nic není.
avenis
avenis
8 056 bodů
9
Zpočátku to vypadalo, že to bude nudná blbost. Pak mi bylo divné, že tam nikdo jiný nemluví... a pak se mi to začalo líbit. Určitě není snadné točit film v divadelním pojetí a zapamatovat si všechen ten text. Humor se nabízí jen podprahově, o to víc nenásilně a mile. Zkrátka líbilo se mi to. (30.3.2022)