21 Bridges

71%
21 Bridges

Hlavním hrdinou příběhu je znechucený newyorský detektiv, který je nucen stát se součástí rozsáhlého pátrání po vrahovi policisty. Záhy je postřelen a z pátrání vykoupen, jak to ale všechno skutečně bylo...?




Recenze: 21 Bridges

Kinobox.cz
75%

21 Bridges sice asi nebude figurovat v žebříčcích nejlepších letošních filmů, ale jako současný zástupce svého žánru dokázal své sympaticky skromné ambice naplnit takřka dokonale.


Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Pěkný akční snímek s ponurým a jakoby naléhavým projevem. Příběh se odehraje během pár hodin a je velmi zajímavě natočený. Na druhou stranu je scénář standardní a akční scény "jen" lehce nadprůměrné. Celkově se jedná o dobrou jednohubku s osobitým projevem.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Nejedná se o nic bůh ví jak originálního a chytrého, ale příjemné obsazení a svižné tempo dělají z tohoto béčka velice fajn podívanou. Každá postava ve filmu má osobitý charakter, který se vyvíjí po celý děj a nehledě na to, kdo kope za jaký tým, tak sympatiím se meze nekladou. Mé 4 hvězdičky budiž poselstvím pro budoucí zastřešovatele krimi dramatu - this is the way!

Dodatečné informace

Původní název:
21 Bridges (více)
  • USA 21 Bridges
  • USA 17 Bridges
  • USA 21 mostů
  • USA Brian Kirk
Premiéra v ČR:
3. 5. 2020
Země původu:
USA
Rozpočet:
33 mil. USD
Tržby:
49,94 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
21 Bridges je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch