Léto s gentlemanem

29%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
1
Jiří Adamec by se měl držet režírování televizní pořadů a přenosů z nějakého vyhlášení, nebo soutěží. Na celovečerní film už zdaleka nemá a je škoda, že sebou v tomto filmu stáhnul ke dnu spoustu dobrých herců. Na druhou stranu i Hanzlíkův scénář nestojí ani za prd. Takže ono ve výsledku nebylo ani co točit.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4.5
Tak viděl jsem horší kousky... Že bude snaha navázat na Léto s kovbojem mi bylo jasné, ale že se do toho namíchá Kameňák, Slunce seno .... , či Babovřesky a dokonce malá loupež z Na samotě u Lesa to už je moc. Čest filmu zachraňuje svým charismatem snad jen Jaromír Hanzlík a pro oko je tu pár našich neuvěřitelně zachovalých hereček.. 40%
sabule
14 227 bodů
1
Další dílko z celé řady rádoby nastavování velmi povedených kousků z minulosti,které se totálně nepovedlo.Pan Hanzlík má určitě za sebou bohatou a skvělou filmovou minulost a mohl se toho vyvarovat.Film je lehce o trapnosti a namlouvání v pokročilém věku.
bayern
13 716 bodů
1
Pane Adamec,takový režisér jako vy a taková zbytečnost a skvělý pan herec Hanzlík jako hlavní hrdina této letní seniorské romance.Opět jeden zbytečný film,který si hraje na rádoby pokračování výborné komedie s Danielou Kolářovou.Je to směs zbytečna a vyhozených peněz.
avenis
avenis
8 056 bodů
2
Po prvních deseti minutách mě manžel požádal o šampus, že aby to vydržel až do konce... Musím plně souhlasit s paní Mirkou Spáčilovou, neb její recenze zcela vystihuje to, co ve mně film zanechal. Co však ona nezmiňuje a co mě napadlo je, že tady asi někdo pral špinavé peníze. Jak si jinak vysvětlit, že oblíbený a charakterní herec, který není žádný blbec, napíše takovou s*ačku, renomovaný režisér to natočí a nacpe tam fůru neméně slavných a oblíbených herců a hereček? Nebýt Igora Bareše, kterému "doutná pařez", nedalo by se to vydržet až do konce ani s tím šampusem.