Hell Fest: Park hrůzy

48%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Letos nám byly neservírované dva podobné snímky,takže máme s čím porovnávat. Pro mne tento souboj nemá vítěze. Blood Fest byl více komediální což filmu prospělo,ale na druhou stranu má Hell Fest zajímavého zabijáka. Prostředí je jinak dost podobné a i tentokrát plní svůj účel. Pár zabití bylo fajn,ale jinak tuctová záležitost s lacinýma lekačkama a hloupými dialogy. Závěr celkem fajn,ale vlastně nic neříkající.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Tlupa nesympatických pubošů řve v potemnělém strašidelném parku. Nevím jestli jsem letos viděl něco horšího.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
To bylo co ty vole, ten režisér je takovej mamlas, ať radši jen střihá filmy a nesere se do režie. A konec mě rozhodně nepřekvapil, předvídatelné.
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Nutno zmínit, že jsem čekal o hodně větší průser. Film mě docela bavil, i když jsem teda měl neustále pocit, že na něco čekám, a že se potom bude dít i něco mimo park. Jednotlivé atrakce moc nápadité nebyly, ale zapojení vedlejších postav bylo top (myslím například ty "follow me" kids). Jako u každého béčka je na místě zanalyzovat i chování hlavních postav, jelikož bez toho by to zkrátka nebylo ono a prostor tu opět je, takže - vrah má klasicky nadpřirozené schopnosti a teens se chovají jako kreténi. V tomto film nijak nevybočuje. Opět je tu mix všech národů a barev kůže, akorát se umírá ve více "community friendly" pořadí; na druhou stranu ale není problém s asiatem nebo černoškou udělat pořádný krvavý kolotoč. Za to palec nahoru. Konec potěšil, na případnou dvojku se podívám.
Bretislav
Bretislav
242 bodů
8
maskovany vrah zabiji ve strasidelnem parku,docela dobry horor