Nebezpečná laskavost

69%
Nebezpečná laskavost
Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean. Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Ent.)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Tak trochu Zmizelá v komediálnějším podání. Paul Feig a jeho režisérský um na mne zatím nefunguje,ale tady už se to přehouplo k lepšímu. Film má super tempo,zábavné dialogy,scénář je sice průhledný a každý "šokující" zvrat je dopředu očekávaný,ale jako celek to šlape. Anna Kendrick klasicky roztomilá a Blake Lively je prostě šelma a tady jí to neskutečně seklo. Feig místy zbytečně tlačí na pilu a zbytečně to na závěr překombinuje. Někdy je méně více. Jako taková jednohubka je film super a 70% si zaslouží.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Zajímavý a spletitý příběh, který ale není moc originální. Snímek nechává diváka celkem dlouho v napětí, jak to asi skončí, ale na můj vkus je pointa odhalena až příliš brzy. Nejvíce se mi líbil výkon Anny Kendrick. Dobré psychologické drama s prvky komedie.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Až moc pomíchaný mix nějaké divné komedie (aha, Feig) a detektivky. Kendrick nemám moc rád, tady víceméně ok. Celé to ale hlavně táhne živelná Lively, jenže ten překombinovaný závěr ani ona nezachrání.

Dodatečné informace

Původní název:
A Simple Favor (více)
  • USA Nebezpečná laskavost
  • USA A Simple Favor
Premiéra v ČR:
25. 10. 2018
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
97,64 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Nebezpečná laskavost je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch