Addamsova rodina

62%
Addamsova rodina

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
4
Bohužel ani mě tahle nová animovaná verze Addams family neoslovila. Animace je s přimhouřením oči průměrná a hodna tak maximálně evropských filmů za pár mega. Jenže v tom ani nevidím ten zásadní problém. Ten je podle mě v samotném uchopení látky. Jako kdyby si tvůrci řekli, že vše přivedou na hranu absurdity. Z toho pak všechny postavy působí jako parodie na sebe samu. Scénáristická bezradnost jde cítit celým filmem. Humor nefunguje a postavy jsou maximálně nesympatické. Pokud se tohle líbí dětskému publiku, tak nemám nic proti, ale mne jako doprovodu se to nelíbilo skoro vůbec.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
Trošku jsem se obával, jak se podaří animovat postavy, jak se podaří přenést morbiditu Addamsovy rodiny do "kreslené" podoby.. ale ono je to v pohodě, snad jen kromě Festera, který není moc povedený a dostalo se mu málo prostoru. Morbidní humor zachován, troška klišé na konci, ale budiž. Animace průměrná, celkový požitek nadprůměrný. Dobrá rodinná podívaná.. Raději bych na to nenechal dívat úplné "prťousy"
Kamila88
Kamila88
216 bodů
4
Bože chraň tohle už víckrát opravdu ne. Tahle verze Addamsové rodiny se vůbec nepovedla. Ze všech postav se stali maximálně karikatury těch původních. Proč mají filmaři pocit,že vše potřebuje předělat a měnit. Některé věci jsou dobré tak jak jsou a to platí i pro tuto rodinku.

Dodatečné informace

Původní název:
The Addams Family (více)
  • USA Addamsova rodina
  • USA The Addams Family
Premiéra v ČR:
31. 10. 2019
Distributor:
Forum Film
Země původu:
USA
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
204,39 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Addamsova rodina je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Addamsova rodina


Podobné


Powered byJustWatch