Addamsova rodina

62%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Bohužel ani mě tahle nová animovaná verze Addams family neoslovila. Animace je s přimhouřením oči průměrná a hodna tak maximálně evropských filmů za pár mega. Jenže v tom ani nevidím ten zásadní problém. Ten je podle mě v samotném uchopení látky. Jako kdyby si tvůrci řekli, že vše přivedou na hranu absurdity. Z toho pak všechny postavy působí jako parodie na sebe samu. Scénáristická bezradnost jde cítit celým filmem. Humor nefunguje a postavy jsou maximálně nesympatické. Pokud se tohle líbí dětskému publiku, tak nemám nic proti, ale mne jako doprovodu se to nelíbilo skoro vůbec.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Trošku jsem se obával, jak se podaří animovat postavy, jak se podaří přenést morbiditu Addamsovy rodiny do "kreslené" podoby.. ale ono je to v pohodě, snad jen kromě Festera, který není moc povedený a dostalo se mu málo prostoru. Morbidní humor zachován, troška klišé na konci, ale budiž. Animace průměrná, celkový požitek nadprůměrný. Dobrá rodinná podívaná.. Raději bych na to nenechal dívat úplné "prťousy"
Kamila88
Kamila88
216 bodů
4
Bože chraň tohle už víckrát opravdu ne. Tahle verze Addamsové rodiny se vůbec nepovedla. Ze všech postav se stali maximálně karikatury těch původních. Proč mají filmaři pocit,že vše potřebuje předělat a měnit. Některé věci jsou dobré tak jak jsou a to platí i pro tuto rodinku.