Kouzelník Žito

25%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
3
Toto se opravdu nepovedlo a i programový ředitel televize mohl odhadnout, že to není pohádka vhodná na hlavní vysílací čas na štědrý večer. Neskutečná patlanina. Šílené horecké výkony ( zejména "kouzelníka Žita" ) zahrabou tuto pohádku hluboko do horších vysílacích časů. Nikdy více.
sabule
14 227 bodů
0.5
Ty doby,kdy se na štědrý den vysílali pořádné a kvalitní nové pohádky jsou asi dávno pryč.Tento "výtvor"se nepovedl vlastně ve všem.Hlavní dvojice toporná,herci,kteří se hodí opravdu jen do tuzemských seriálů a ve filmu se mísí různé pohádkové žánry a směsice lehce vykradených kvalitních pohádek.
Riverdon
Riverdon
7 387 bodů
1.5
Ze začátku baví alespoň bezprostřední začínající herec Denis Šafarík, pak čekejte jen nudu. Zelenkovi ať už nikdo peníze nedává a ať už hlavně netočí ani Bakaláře.
Pas
Pas
6 225 bodů
0
Štědrovečerní, rádoby pohádkový příběh který je nehodný diváka v našich končinách. Laskavost , nadhled a humor jsou tomuto "dílku" zcela cizí. Další počin České televize, kdy jde jen a jen o to, utratit peníze.Otřesná volba herců, tragický scénář a primitivní dialogy nemají naprosto nic společného s příběhem dobra a zla, kdy divák pochopí nač se vlastně dívá. Laciný škvár patří do odpadu , jenž se nehodí ani jako instruktážní cvičení pro jedince po lobotomii.Herecké výkony zde hodnotit nemá smysl, žádné totiž nebyly aneb splynuly s obecnou úrovní tohoto paskvilu.Hudba, její estetické působení na publikum je zde vyloženým zločinem .Všichni vraťte honoráře a věnujte se jiné bohulibé činnosti, třeba vyvážení žump.
fido68
fido68
1 453 bodů
4.5
Bohužel trošku promarněná šance na získání titulu vánoční klasiky.Známý název pro českého diváka ,ale nevyužitý.Stejnojmený animovaný serial bavil daleko více.Herecké obsazení no budiž,začínající herec a poloobsazovaná seriálová hvězdička a pak známý herci a jedna zasloužilá umělkyně.Určitě si to své diváky najde,něco se povede a něco zase ne a toto se spíš nepovedlo..jo a muzikál bych do toho už vůbec netahal..
Vendula86
Vendula86
652 bodů
3
pohádka mě moc nezaujala
mikewin
mikewin
569 bodů
0.5
Naprostá zoufalost dát tohle na Štědrý večer. Po úžasných pohádkách typu Tří oříšků, Nesmrtelné tety a třeba Princezny ze mlejna a několika průměrných si tentokráte Česká televize sáhla na úplné dno. Příběh legendárního kouzelníka Žita pojala zcela v relaci s předěláním řeckých bájí americkými filmaři - jen to mohli ještě multi-kulti zmastit nějakým nebílým hercem v roli Žita nebo princezny. Hlavní role "hvězdy" Ulice a nemastného Žita nemohla pomoci ani paní Bohdalová. Zelenka by se měl stydět a už nečerpat na své zpotvořeniny peníze z kapes poplatníků.
Nikol99
103 bodů
8.5
Pohádku jsem poprvé viděla dnes, chtěla jsem si vyhledat hodnocení a ehjle ono žádné :D. Měla jsem proto z toho docela strach, ale ryskla jsem a zjistila jsem, že jsem chybu neudělala. Pohádka se mi líbila a pobavila takže za me jedině