Máš ji!

71%
Máš ji!

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“

Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Ent.)




Recenze: Máš ji!

Kinobox.cz
70%

Co se mi na filmu líbilo? Jerremy Renner má přes svůj telecí ksicht ohromné charisma. Jednak díky svému fantastickému hlasu, druhak má moc pěknou postavu a třeťak ho tady ještě výborně ohákli. Takže výsledek je opravu nadmíru poživatelný. K tomu vtipně a v "real time" glosuje neúspěšné snahy svých kamarádů o to dostat ho "na lopatky".


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
Příběh podle skutečné událostí? Tomu se snad nechce ani věřit. Máš ji! je pohodová a hlavně zábavná komedie,která se po celou dobu nese ve velmi uvolněné atmosféře. Casting se povedl na jedničku a jasným tahounem je Jeremy Renner,který si svou každou scénou krade snímek pro sebe. 90 minut uteklo jako voda a já si při závěrečných titulcích jen povzdechl, že už snímek skončil. Máte li špatnou náladu a potřebujete dobít baterky,tak Máš ji! je jasná volba.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
Komedie, která pobaví, jak vyjímečně.. bohužel. Dobrý námět, spousta humorných honiček pánů středního věku, kteří hrají již 30 let na babu. Nevím, jak daleko je filmové zpracování od skutečnosti, každopádně je to oddychová komedie, která má prostě pobavit a to splnila.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Po Game Night další podařená US taškařice s netradiční soutěží. Tag ale doplácí na to, že to je jednu chvíli bláznivá komedie a v následující chvíli melancholické drama o návratu na rodnou hroudu. Tohle tempu rozhodně neprospívá. Každopádně obsazení libové, Renner se mezi prověřenými komediálními esy vůbec neztratil. "Potitulkové" záběry skutečných hráčů jsou taky hodně dobré.

Dodatečné informace

Původní název:
Tag (více)
  • USA Máš ji!
  • USA Tag
Premiéra v ČR:
14. 6. 2018
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
28 mil. USD
Tržby:
75,1 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Máš ji! je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch