Bad Samaritan

65%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5
Bad Samaritan má ze začátku trochu volnější tempo,ale postupem času se obrátky rozběhnou naplno. Na nějakou logiku není čas a tak se není čemu divit,že padouch dokáže uklidit dům během mrknutí oka a ještě si pozve ženskou jako alibi. Hold peníze všechno zařídí. V žádném případě se nejedná o horor,ale maximálně o thriller ,který v sobě skrývá až příliš vtipných situací. Samotné finále mluví za vše. Policajti jsou zde jen jako doplněk a jejich debilita nemá mezí. Co dodat na závěr? Chybělo napětí,slušná akce,nebo pořádná atmosféra.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Tak dlouho dva mladíci vykrádají byty, až narazí na psychopata věznící a mučící dívku. Děj je veden v poklidu i když typický styl lekaček si i zde své místo našlo. O nic krvavého ani nervydrásajícího se však v žádném případě nejedná, takže kdo vlivem tématu něco takového bude očekávat, má prostě smůlu. Jedná se o vcelku atmosférický thriller s mírným napětím, ve kterém je bohužel v rámci vývoje děje předem vše odhadnutelné. Způsobeno je to hlavně použitím neustále omílanými dějovými motivy. Příběh jako takový je však solidní a herecký výkon Davida Tennanta v roli věznitele je skutečně excelentní. Ke snímku může být mnoho výhrad, ale i chvály. Za pozornost stojí, ale určitě od toho nic významného neočekávat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Někde mezi 2-3. Je to strašlivě přitažené za vlasy, hlavně ten závěr a celkově fakt, že se Tennant tak zdržuje se Sheehanem, tady vůbec nesedí. Na druhou stranu právě Tennantův pajchant je hodně luxusní, takže jako jednohubka tohle v pohodě obstojí.