Chata na prodej

59%
Chata na prodej
Rodiče prodávají starou rodinnou chatu, pro kterou už nemají využití a ani peníze na údržbu. Před předáním chaty novému majiteli však matka (Ivana Chýlková) couvne a vymíní si odklad. Usmyslela si, že na chatě ještě naposledy musí přespat kompletní rodina. Ostatní její nadšení nesdílejí, ale otec se podvolí, jako vždy, syn a jeho bývalá dívka též, dcera přijede z Německa se svým německým přítelem. Protivně upovídaná babička je obelstěna a dědovi je to jedno. Představa rodinné idyly rychle končí už cestou na chatu. Všichni se hádají a nálada skomírá. A druhý den se ztratí dědeček...



Recenze: Chata na prodej

Kinobox.cz
60%

Chata na prodej je laciná televizní inscenace, která by byla v televizi super, ale nějakou zvláštní náhodou se dostala do kin. A to, že se řadí mezi špičku české filmové zábavy, je především smutným svědectvím o stavu české filmové zábavy.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Na české poměry dobře napsaný a hlavně natočený snímek. Každá postava je originální a zábavná. Dialogy jsou trefné a i když snímek nemá nějaké větší ambice,tak dokáže divákovi nabídnout více než spousta dražších a na oko kvalitnějších filmů. Klidně bych si dokázal Chatu na prodej představit jako divadelní hru. Chválím i délku,která je pro zvolené téma adekvátní. Navíc zde hraje moje oblíbenkyně Tereza Voříšková. PS: Judit Bárdos se mi film od filmu líbí více a více.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
6
Asi to chtělo rozdělit zde dvojjedinou roli scénáristy a režiséra - prostě to chtělo jedny oči a jedny nůžky navíc. Jako by před dokončením filmu došly peníze, tak se to prostě utnulo, bez pointy - a ta tam vážně chybí. Přitom našlápnuto bylo hodně dobře, každý z herců dal své postavě slušně vyhraněný charakter. Potenciál byl, promarněná šance.
  • casting (moc se povedli David Vávra, Jana Synková, Tereza Ramba)
  • scénáristická bezradnost v konci příběhu
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Tak na dnešní poměry je to ještě koukatelná komedie, která nepřináší žádný velký zážitek, ale alespoň mě neirituje. Více než 60% ale dát nemohu.

Dodatečné informace

Původní název:
Chata na prodej (více)
  • Česká republika Chata na prodej
  • Česká republika Bear with Us
Premiéra v ČR:
26. 7. 2018
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Česká republika

Podobné


Powered byJustWatch