Dámský klub

61%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Ačkoliv nejsem cílovka tohoto snímku,tak jsem si ho překvapivě dobře užil. Tyhle dámy v letech v sobě skrývají stále pořádnou jiskru a mají toho hodně co nabídnout. Humor je trefný a inteligentní. Všechny herečky jsou kouzelné a Andy Garcia zraje jako víno. Příjemný romantický film,kterých dnes už moc nevzniká.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5
Hodně standardní komedie a vlastně dost pustá. Řeklo by se klasická výplň v televizi v osm večer, či v repríze druhý den při žehlení (prý). O to větší zklamání je, že v tom hraje tolik hereckých es v čele s Dianou Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen nebo Andy Garcia, které ale nakonec řeší jen sex a to ještě z knížky, jejíž autorka sex viděla maximálně v pornu. (Vážně se musí v dámském knižním klubu řešit 50 odstínů šedi?). Nechápu, co na tom může člověka bavit, když ani hlášky nejsou vůbec vtipné, ale co už, cílovka nejsem, tudíž mi to může být jedno.
avenis
avenis
8 067 bodů
7.5
Mohla bych kritizovat nevěrohodnost postav. Přece tohle kruci není žádná realita... Mohla bych se rozplývat v romanticky lítostivých fňukách, jak by to bylo krásné, kdyby... Ale já to vidím skrze sklenku bílého vína (ostatně jako ty čtyřka kámošek). Je to taková moderní Červená knihovna a ta měla vždycky jen jeden jediný účel. Odvést na chvíli pozornost od reality, která není zrovna růžová. Takže jo, tenhle účel to plní. Bezduché tlachání je občas vystřídáno celkem smysluplným moudrem, které může divačce tak trochu pomoct. Chlapy z toho vyjímám, protože tento film není pro ně. Bez ohledu na plastické operace je třeba složit poklonu všem čtyřem herečkám. Protože jim bylo 60 - 76 let. No řekly byste jim to?
majhan
majhan
453 bodů
5
Je zajímavé co dokážou vymyslet, snášet, prožívat, tolerovat a i ignorovat ženy nadupané hormony, a to v každém věku. Když se chce člověk pobavit bez ohledu na ztrátu času a nemá zrovna co lepšího na práci, asi se to i hodí zkouknout. Jinak nemusí se vidět úplně všechno.