Jak napálit banku

60%
Jak napálit banku

Boxer Chris (Til Schweiger), namydlený herec Petr (Jan Josef Liefers) a šílený marketingový specialista Max (Matthias Schweighöfer) léta šetřili peníze na své životní sny, na budoucnost! Naneštěstí pro ně, bankovní manažer Schumacher (Thomas Heinze) úmyslně nechá jejich investiční účty padnout na nulu, aby se zbavil neurotického investičního poradce Tobiase (Michael Bully Herbig). Všichni čtyři muži proto najednou čelí nejisté budoucnosti. A tak vymyslí šílený plán…(Falcon)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Fajnová německá oddychovka,která se hlavně nesmí brát vůbec vážně. Vše co se zde děje je úsměvně přepálené a všechny postavy příliš afektované. Avšak ono to jako celek výborně funguje a divák se lehce pobaví. Herci jsou dobří a vůbec nevadí,že to jsou profláklé tváře,které momentálně vídáte v každém druhém filmu. Nejvíce se mi líbil Til Schweiger,kterému role perfektně sedla. Za mne spokojenost a dvojce bych se nebránil.
sugi
752 bodů
9.5
… na tuhle komedii jsem narazil čirou náhodou a pustil jsem si jí s přesvědčením , že mi bude doma dělat jenom kulisu , jelikož jsem nepředpokládal , že němci umí vytvořit komedii , která by stála za shlédnutí …. ale , vyjímka potvrzuje pravidlo …. no a hlavně režisér Wolfgang Petersen , který má za sebou takovou filmovou legendu jak je NEKONEČNÝ PŘÍBĚH - Troju s Bradem Pittem - Smrtící epidemii s Dustinem Hoffmanem a Morganem Freemanem …. … Jak napálit banku není Petersenův nejlepší režisérský počin , ale rozhodně se neztratí v davu , ale spíš bych je posunul k takovým filmům jako Bezva finta - J.P.Belmondo - Dannyho parťáci - George Clooney , Brad Pitt , Julia Roberts a další … … t

Dodatečné informace

Původní název:
Vier gegen die Bank (více)
  • Německo Jak napálit banku
  • Německo Vier gegen die Bank
  • Německo Four Against the Bank
Premiéra v ČR:
10. 5. 2018
Distributor:
Falcon
Země původu:
Německo
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch