Jsem božská

60%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Zhruba do půlky docela v pohodě kravinka, jenže pak prostě začlo být až moc vidět, jak ten scénář vaří z vody a nemá kde brát. Závěrečné prozření (jsi krásná jaká jsi) je z těch nejklasičtějších. Asi to prostě víc ocení ženské.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
5
Čím víc na dně jste, tím více povznášející. Čím menší sebevědomí máte, tím více inspirující. A čím unavenější jste, tím je lepší nic neřešit a tvářit se, že Jsem božská je feel good comedy.. Amy Schumer nemusím, nesměji se jejímu humoru, neholdují jejímu hraní si na krásnou, což náhodou překlápí i do tohohle snímku, který je jednoznačně tím nejznámějším, co (herečka) doposud předvedla.. Někdy je Jsem božská docela podnětná, ale sází pořád dokola na otázku nějaké vnitřní krásy a společenských konvencí, které když boří, dělá to chytře a mě to baví (viz třeba soutěž v bikinách), ale ono tomu tak většinou není a spíš jde o sérii takových situací, kde se vám tvůrci snaží ukázat jak povrchní všichni umí být.. Jasně je to víc for girls, ale to nemění nic na tom jaká hloupost to je.. Bonusem budiž okouzlující Emily Ratajkowski a srdcetrhající Michelle Williams, kterou jsem v tak debilní roli nikdy nedoufal, že uvidím.. 50%
limeta
limeta
5 179 bodů
7.5
Holčičí film a holčičí téma. Nečekala jsem žádné hlubokomyslné dílo, a ze sálu zaplněného babincem jsem odcházela spokojená. Vtipné, současné, svižné... a holky, přiznejme si: každá si tam kousek sebe najde. Správná letní komedie, a odpočinkový film pro vyčištění hlavy
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Další z těch filmů, kde i holka bez tváře a postavy modelky, ale s dobrými nápady může ke štěstí přijít, zvlášť pokud si uvědomí, že k úspěchu v práci i v lásce nepotřebuje žádné "kouzlo", které by ji najednou učinilo krásnou a tím jí dodalo sebedůvěru, ale bohatě jí postačí kouzlo vlastní osobnosti. Ty z nás, co nejsou modelky, tohle rády zažíváme všechny, když se zadaří :-) Amy Schumer je roztomilá, hlavně v těch scénách, kdy si její postava myslí, že je nádherná a že ji nikdo z přátel nepoznává.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Keporkak Amy Schumacher, se jako její nejlepší kamarád megalodon na souši Melissa McCarthy, opět bezpohlavě vrací k něčemu co by se dalo nazvat jiným druhem mučení, počkej, jak tomu říkali na kabelovce? Jo, humoru! A opět to bude o tom, jak si máme sami sebe vážit (tak já bych radši Schumer nedávál vážit, jinak by se mi rozbila váha), i bez ohledu na to jak na venek vypadáme. Zase komedie pro tlusté krávy. Jenže proč ty tlusté holky klamat, něčím jako, že se stačí polozabít na rotopedu, a pak se po otřesu mozku cítit krásná? A pak na klišovitým a slaďoučkým konci se ta tlustá machna dozví, že krása není vše, aby jste se cítila dobře. Tak kurva, to i Popelka a její tři oříšky jsou víc realističtí než tenhle brak. Serte na to, chceš být krásná a štíhlá? Vypnu bednu, zvedni tu svou tlustou prdel z gauče, zahoď nuttelu a běž cvičit.. trapný až běda.
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
6
Kdyby u tohohle filmu nebyla komedie tak bych tomu filmu možná dal čtyři až pět hvězdiček ale bohužel komedie v tomhle filmu vůbec nefunguje, na druhou stranu na co se hodně zaměřily tak to jsou romantické momenty u hlavní postavy ale když tomu přidáte tenhle humor tak máte průměrnou komedii u které aspoň funguje romantika, jinak hodnotím: Postavy 5/10 Příběh 5/10 Romantika 7/10 Komedie 0/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐ 5/10
Milena107
729 bodů
6
Určitě film pro mladé diváky, hlavně divačky, smíchu se neubráníte, odlehčené téma, ale dobře zpracované. Hlavní hrdinka se nic nestydí, nic neskrývá, a kdo jiný by toto uhrál, než Amy Schumer. Michelle Williams v zajímavé poloze a roli, ve které ji divák ještě asi neviděl.
filmomaniak
501 bodů
0.5
Bohuźel strašná nuda
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
10
Krásný film, který se ještě lépe hodí do dnešní negativně působící doby. Příběh vypráví o plnoštíhlé, krásné a přesto nesebevědomé ženě, která své sebevědomí získá až špatnou náhodou. Po celé události si uvědomí, že ji svět neuvidí krásnou když bude hubená, ale když se tak uvidí sama. Snímek jsem viděla snad stokrát, obsazení mě velice bavilo a nemůžu nedoporučit.
hnidopich
334 bodů
10
Velmi dobře jsem se u tohoto psychologického hororu bavil a v duchu jej sronával s takovými milníky žánru jako např. The Shining. + Promyšleně budovaná atmosféra strachu + hlavní démon (Amy Schumer) je opravdu děsivý + budete se bát od začátku do konce + možná si i ucvrnknete + není žádná ostuda spát poté s rozsvícenou lampičkou Nemám co bych tomuto hororu vytkl.