Days Gone

83%

Komentáře a recenze 10

Dle relevance
A
97%

Ačkoli jsem se na hru snažila dívat opravdu kriticky, napadá mě pouze jedna věc, kterou mohli vývojáři vyřešit lépe – jsou jí cutscény, které byly místy buď příliš krátké, anebo zbytečné, přičemž každou chvíli probíhalo načítání a ve výsledku jsem během krátké mise koukala polovinu času na načítací obrazovku.

C
95%

Strhujúca adrenalínová jazda s jedinečnou atmosférou, ktorej do dokonalosti chýba technické vyladenie

G
90%

Sečteno, podtrženo, Bend Studios vyvrátilo všechny naše předsudky a mínění a stvořilo hru s velkým H, která se podle nás zaslouženě zahnízdí na nejvyšších příčkách prodejnosti po celém světě.

K
80%

Days Gone je povedený start nové značky, s níž se doufám v budoucnu ještě setkáme. Po tom všem, co jsem s Deaconem St. Johnem prožil, bych si druhý díl dal moc rád. A klidně hned.

D
80%

Pokud máte rádi brouzdání po otevřené krajině post-apokalyptického světa a zakládáte si na kvalitních postavách a dynamických herních událostech, Days Gone vás rozhodně neurazí. A to je na menší studio opravdu úctyhodný výsledek.

b
75%

Days Gone je v jádru výborná zábava, ovšem pokud ji porovnáme s aktuální špičkou, nevychází z toho příliš dobře. Prakticky každou složku hry, už jsme někde viděli, často v mnohem lepší podobě. V kombinaci s tristním technickým stavem v době vydání prostě musím jít tentokrát s hodnocením dolů. I přesto, že jsem se po celou dobu bavil.

B
75%

Je škoda, že Days Gone působí nedodělaně, protože to mohla být absolutní pecka. I tak jde ale o hru hodnou vašeho zájmu. Zvláště, pokud máte rádi The Walking Dead, zombie nebo hry v otevřených světech.

V
72%

Z čeho jsem byl osobně překvapen, tak jsou efekty počasí, a to zejména v pokročilejší fázi hry. Jakmile totiž dojde na sněžení, tak je třeba říct, že lepší efekt tohoto vlivu se ve hrách ještě neobjevil.