Trojí život

45%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 372 bodů
4
Absurdní zápletka, výkony herců při troše chvály mdlé. Hlavní předstvitel hrál záchvaty bláznovství, jako na školní besídce. Myšlenka nebyla tak špatná, přidáte-li ale přhranost scén a absurdní řešení některých situací vyjde vám z toho takovýto paskvil. Bohužel se točí i horší filmy, takže 40% je adekvátní.
limeta
limeta
5 175 bodů
4.5
Co se jakžtakž dalo vidět, to se vešlo do upoutávek. Zápletka, dějová linka i herecké výkony přetažené tak, že se z celku stala těžko stravitelná splácanina. Obsazení slušné, ale bohužel celkovému dojmu nepomohlo. Další zmařená šance při pokusu o českou komedii
Mikik4444
3 886 bodů
7.5
Je to sice trochu ztřeštěné a blbost ale je tam spousta dobrých a vtipných scén podpořené slušnými hereckými výkony a já jsem se dobře bavil. Za mě to beru trochu jako oživení naší kinematografie, nejsou tam otřepané vtipy což poslední dobou bylo v rádoby českých komediích dost hodně.
Pajmen
1 204 bodů
3
V podstatě výborný živý začátek, který hned nastiňuje zápletku filmu. Vlastně se jedná o velmi známou zápletku, kdy muž dělí svůj čas mezi dvě ženy. Nicméně když přijde hlavní hrdina do úzkých, situaci řeší prazvláštně až trapně. Scénář postrádá vtip a nadhled. Pak bych se nemusel kysele tvářit na výsledné rozuzlení děje.
Lady Di
Lady Di
369 bodů
9.5
Já už jsem na české komedie zanevřela. Sem tam nějakou zhlédnu z nudy, z nedostatku filmů nebo tak a jen se ve svém rozhodnutí utvrdím. Tato mne ale velmi mile překvapila. Byla vtipná, povedená a zkrátka se mi líbila. Celou dobu jsem si říkala proč TROJÍ život, konec mě teda dostal. Takových komedií kdyby bylo víc, možná bych ještě dala české kinematografii šanci.
kozo.roh
kozo.roh
259 bodů
3
Je mi líto, ale neuvěřitelná blbost! Kdybych neměl ten film puštěný jako kulisu, tak snad ani nedokoukám. Podle upoutávek jsem čekal i propracovanější a vtipné zápletky, ale tady mě snad pobavila jedině Polka na konci. Možná jako divadelní hra by snad Trojí život mohl uspět, ale jako televizní filmová komedie nepobavil.