The Toybox

37%
The Toybox

Odcizená rodina vyrazí na výlet v nově pořízeném obytném voze, aby se sblížili. Jejich nový dopravní prostředek ale skrývá děsivé tajemství, o kterém nemají tušení. A to brzy dostane zabijácké choutky.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
6
Je to takový malý filmový návrat do posledních tří desetiletí minulého století, kdy takovéto hororové thrillery, určené přímo pro videotrh, vznikalo skutečně bezpočet. Námět o ovládnutí nějaké věci duchem vraha hledajícího své oběti, býval svou nenáročností vždy velice vděčný. Tentokrát se jedná o karavan a vlivem událostí se tam dějící je originální název snímku v překladu 'Krabice na hračky' velice trefný. Duch vraha si s rodinkou jedoucí na výlet skutečně hraje jak s hračkami. Avšak žádné hektolitry krve, žádné rozervané kusy těl. Jen pomaloučku budující atmosféra s mírným napětí a veškerým očekáváním. Ano, a tady je pro mnohé hororové nadšence problém. Celkově snímek dává mnohem méně, než by leckterý očekával. Spíše se buduje atmosféra s různými hororovými klišé. O nic světoborného tak vůbec nejde. Jako odpočinkový hororový film, který na smrt nevyděsí, však na pozdní pohodový večer, bohatě postačí.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Karavan smrti se do jisté míry, drží nad tím středním standartem céčkových hororů, takže někdy když štěstí výjde stříc, tak je dost možné, že se u toho taky trochu zasmějete. Tohle je nefalšovaně tuctová hororová pítchovina. Dávam jednu za Jirku Nohavicu. #odpadnisklizen [2019]

Dodatečné informace

Původní název:
The Toybox (více)
  • USA The Toybox
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch