Marvel's Spider-Man

89%
Marvel's Spider-Man

Spider-man, jeden z nejpopulárnějších hrdinů na světě, je zde se zcela novým příběhem, který neznáte z žádného filmu nebo komiksu, vybaven akrobatickými schopnostmi, improvizací a nechybí klasické houpání se na pavučinách.

V této hře pro PS4 je Peter Parker již zkušený lovec zločinců v New Yorku, který se snaží udržet pohromadě svůj zmatený osobní život a kariéru, zatímco mu na bedrech leží osud milionu Newyorčanů.

Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games a Marvel se spojily a vytvořily zbrusu nové a autentické dobrodružství Spider-mana.




Recenze: Marvel's Spider-Man

Kinobox.cz
65%

Fanoušci Spider-Mana by přes veškerou kritiku neměli hru ignorovat, protože jim opravdu dovolí cítit se jako jejich oblíbený hrdina. Otázkou jen je, jak dlouho je to bude bavit. A na to už si musí každý odpovědět sám.


richard.strelak
richard.strelak
248 bodů
10
Vzhledem k faktu, že jsem již od dětství velký fanoušek Spider-Mana, tak nemohu být úplně objektivní při hodnocení této hry, nicméně i tak si myslím, že tato hra je naprostý skvost. Skvěle odvedená práce herců, skvělý příběh, úžasný soubojový systém a ještě lepší ten pohybový. Tohle je prostě splněný sen každého fanouška SM. Opravdu jsem se do té hry zamiloval, jasně je tam hromada otravných vedlejších aktivit a pár nudných částí za MJ, ale to jsou jen maličkosti. I přesto, že jsem se k hře dostal až teď, po koupi PS5, kdy už je hra téměř 6 let stará, jsem nepocítil žádnou zastaralost. Ta hra je prostě úžasná.


Dodatečné informace

Původní název:
Marvel's Spider-Man (více)
  • USA Marvel's Spider-Man
  • USA Spider-Man PS4
Premiéra v ČR:
7. 9. 2018
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění