Žraločí tornádo 6

32%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
3.5
Zaplať pánbůh je to za námi. Je na čase připravit se na dobu po žraločím tornádu. Ruku na srdce, tahle série v posledních dílech už šíleně vařila z vody a snažila se za každou cenu přijít s nějakou šíleností. Ono se to vlastně i tvůrcům celkem dařilo. V tomto posledním díle tak cestujeme v čase do dob dinosauru,rytířů,kovbojů atd... Opět je to maximálně šílené,ale už to není zábavné a v tom vidím ten nejzásadnější problém.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Po 6 rokoch sa Sharknado dočkalo svojho ukončenia ,ktoré sa rovnako ako minulé diely nebojí ukázať svoju šialenosť. Nebudem hovoriť o všetkom ,čo sa vo filme udialo ,lebo to by som spoileroval a ja chcem aby si túto debilinu pozrel každý zvlášť! Za "Planet of Aprils" a totálne gýčovú finálnu fight scénu uďeľujem filmu titul čistého guilty pleasure a 5* Škoda ,že už je tejto šialenosti koniec...Alebo nie!?
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 354 bodů
6
Když se Tori Spelling zeptala Iana Zieringa jestli spolu nechodili na střední, tak jsem se fakt zasmál. Musím přiznat, že to bylo epší, než jsem po děsivém pátém díle čekal a dokonce si to dovedlo udělat ze sebe srandu výrazně lépe, než v mnoha minulých dílech. Konec dobrý, všechno dobré?
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
3
HODNOTENIE: 3/10
Duffman97
Duffman97
1 611 bodů
10
Jestli jsem o 4ce psal jako o nejlepším díle série...tak 6tka ji hravě předčí.Při tolika zhovadilostech se zkrátka musíte královsky bavit 😆😆😆