Žraločí tornádo 6

32%
Žraločí tornádo 6

Ian Ziering a Tara Reid budou cestovat časem, aby se žraločímu tornádu postavili v minulosti. A budou u toho nacisti, rytíři, dinosauři, dokonce by se naši hrdinové měli podívat na Noemovu archu.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
Zaplať pánbůh je to za námi. Je na čase připravit se na dobu po žraločím tornádu. Ruku na srdce, tahle série v posledních dílech už šíleně vařila z vody a snažila se za každou cenu přijít s nějakou šíleností. Ono se to vlastně i tvůrcům celkem dařilo. V tomto posledním díle tak cestujeme v čase do dob dinosauru,rytířů,kovbojů atd... Opět je to maximálně šílené,ale už to není zábavné a v tom vidím ten nejzásadnější problém.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
1
Nejhorší Sharknado.. asi je dobře, že tato šílená série skončila ( zatím ? ) V každém díle jsem si našel své a místy se nesmyslností opravdu bavil.. tady to bylo zběsilé ušité horkou jehlou s do běla rozpálenou špičkou. Cestování časem a rychlé výlety kamkoliv, zmatek, nehezké i po technické stránce. Bída. Uzavřu to tím, že Stevovi brnění vůbec nesluší :)
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Po 6 rokoch sa Sharknado dočkalo svojho ukončenia ,ktoré sa rovnako ako minulé diely nebojí ukázať svoju šialenosť. Nebudem hovoriť o všetkom ,čo sa vo filme udialo ,lebo to by som spoileroval a ja chcem aby si túto debilinu pozrel každý zvlášť! Za "Planet of Aprils" a totálne gýčovú finálnu fight scénu uďeľujem filmu titul čistého guilty pleasure a 5* Škoda ,že už je tejto šialenosti koniec...Alebo nie!?

Dodatečné informace

Původní název:
The Last Sharknado: It's About Time (více)
  • USA Žraločí tornádo 6
  • USA The Last Sharknado: It's About Time
  • USA El último Sharknado: Ya era hora
  • USA Sharknado 6
  • USA Žralokonádo 6
Země původu:
USA
Rozpočet:
3 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Žraločí tornádo 6


Podobné