Most!

83%
Most!

Tam, kde se bojí bílí černejch, Češi Němců, transsexuálové homosexuálů, muži žen a ženy mužů. A všichni samoty. Luděk a Pavel – bratři, kteří se dlouho neviděli. (Česká televize)





Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
9
Duo Prušinovský - Kolečko sleduji už od okresního přeboru a od té doby si nenechám ujít žádný jejich společný i sólový počin. Most! je další trefou do černého a důkazem,že se jako národ rádi smějeme. Ožehavé témata jsou zde velmi odlehčena a podané takovou formou,že se jim ještě zasmějete. V Americe by za to určitě dostali TY TY TY! Těžko říct jak to ten Kolečko dělá,ale opět dokázal napsat skvělé charaktery a vlastně i příběh,který s každým dalším dílem graduje. Bavím se královsky a to se mi u žádného českého seriálu dlouho nestalo. PS: Hofmann naprosto TOP!
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
9.5
Paráda - konečně příležitost pro Martina Hofmanna. Podle prvního dílu to bude parádní tóčo a zábava. Už pilotní díl to pěkně rozkopnul: bezvadná parodie Pošty pro tebe (vrcholící skvostným paradoxem: homofob se bude muset vyrovnat s transsexuálem ve vlastní rodině), vyhazov z práce pro domnělého rasistu, který má cikána mezi svými nejbližšími přáteli a půjčuje si od něj oblek i prachy, hospodské tlachy a subkultura maloměstských looserů - to bude těžko vydýchatelné pro Mostečáky i jejich spolutrpitele. Ale my diváci se budeme bavit asi stejně jako u Okresního přeboru. Těším se, slibný začátek. Po poslednim dilu moje nadseni neopadlo, naopak; kouzelne bylo, jak "nikdo neobstal", kazdy reprezentant spolecenskeho charekteru dostal svuj dil posmechu i polidsteni. Jen tzv. politicka nekorektnost umoznuje veci pojmenovat pravymi jmeny. Skvely Godla si otevrel cestu k dalsi herecke kariere, sve komedialni nadani potvrdili Hofmann, Schmitzer, Starkova a (pro me prekvapive) Medvecka a Čvančarová (ktera se nebala ani dehonestujici role buranske zlatokopky).
  • dokonalý casting: maximálně věrohodný Martin Hofmann, Jitka Čvančarová za vulgární bezmozkyni měřící všechno penězi, skvělý naturščik Zdeněk Godla
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8.5
Bez skrupulí o problémech dneška s trochou drzosti. Celkem se divím, že v dnešní přesluníčkové době se ČT nebála vyjít na světlo světa s podobným kouskem. Perfetní výkon Martina Hofmanna, jeho specifický projev mi byl vždy sympatický a tady mu to prostě sedí, jako prdel na hrnec. V seriálu je spousta kravin, které beru jako součást seriálu plného paradoxů.. "přešitý" bratr majitel špeluňky, který neustále uráží tmavého štamgasta.. prostě dobrý :) Mimochodem ten romský herec je fakt borec :D

Dodatečné informace

Původní název:
Most! (více)
  • Česká republika Most!
Premiéra v ČR:
25. 2. 2019
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
15+

Podobné


Půjčení nebo nákup