Půlnoční láska

74%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Tvůrci vsadili na téma, které nenechá nikoho chladným a je to již prověřené. Útok na city diváka jsou však velmi průhledné a závěr filmu byl přeci jen až moc. Je to prostě dramatický doják a love story v jednom, určeno hlavně pro teenagery. Dobré - 60%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Zpočátku snímek vypadá tuctově, ale každou další minutou se pomaloučku koncept příběhu vyvíjí v krásný romantický příběh o dvou mladých lidech, který bohužel skončí tak, jak by si nikdo nepředstavoval. Tím se zcela odlišuje od běžných romantických snímků, neboť není použita klasická dějová šablona romantických příběhů. Všechny postavy jsou sympatičtí a ve svých skutcích dojemní. Nenáročný příběh je zpracován jemně, dojemně a nakonec silně emočně. Chemie mezi Bellou Thome a Patrickem Schwarzeneggerem je v rámci romantického vztahu prostě úžasná. Možná by se dala vytknout až přílišná dějová láskyplná sladkost, ale na druhou stranu by na konci tolik nefungovala emoce. Takže snímek jednoduchý, v zásadě krotký, ale coby milostný příběh dvou dospívajících lidí krásný.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Dozvěděl jsem se něco o další netradiční a ne moc příjemné nemoci, ale tímhle veškerá pozitiva končí. Naivní báchorka s prkenným mladým Arniem a závěrem, který je jednak předvídatelný a jednak taky dost mimo logické chápání.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Inu a je to tu zase. Love Story, Hvězdy nám nepřály, Holka na umírání a nyní Půlnoční láska. Ze všech jmenovaných je sice tenhle asi nejslabší, na druhou stranu má sympatickou hlavní hrdinku Bellu Thorne a přestože teď asi naštvu většinu kritiků, tak Patrick Schwarzenegger tam zas tak prkenný nebyl, přestože tátu nezapře.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
8
Jestli si na něčem občas malinko ulítnu, tak jsou to určitě podobné romanťárny... Scott Speer už mě jednou dostal a to tehdy u Step Up Revolution, kdy poprvé tahle taneční série dostala nějaký náboj a jakoby nebyla úplně mimo normální svět.. Ovšem s druhým snímkem, který od něj vidím je to ještě o úroveň intenzivnější zážitek... Příběh o láce mezi hvězdičkou Disney Channelu a "jednou Arnieho kopií". Nejprve jde o generický žánrový romantický příběh, který si jen zahrnuje neokoukané téma vzácné nemoci, nicméně postupně to dostane takový náboj.. A jak to? Zase díky hudbě.. Tak moc miluji spojení hudby a lásky ve filmech! Od té doby co se to začne motat okolo zápisníku not, tak ten jejich vztah má kouzlo. Přenést něco tak hrozně smutného do příležitosti. Představit si, že smrt je součást a žít okamžikem.. Neuvěřitelně dobrý balanc mezi romantikou a dramatem. Tohle mi v tom film sedlo.. A že se nakonec tvůrci nebojí dovést příběh až do takového bodu je jen bonus. A Songa pro Charlieho? No, tak to je jedna z nejkrásnějších skladeb, co jsem kdy slyšel💔. Příběh plný emocí, který chytá za srdíčko. 80%
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6.5
Milí představitelé hlavních i vedlejších rolí (Schwarzenegger junior docela příjemně překvapil, Rob Riggle v roli otce - velmi uvěřitelný a sympaťák). Dále vděčná zápletka dvou zamilovaných, z nichž jeden je vážně nemocný - tentokrát v hlavní roli velmi vzácná nemoc "nočních dětí", o které jsem si po shlédnutí pár věcí přečetla a potvrdilo se mi to, co mi ve filmu přišlo dost přitažené za vlasy - ano, slunce je pro tyto lidi smrtelně nebezpečné, ale zejména tisícinásobným rizikem rakoviny kůže - že by to někdo po pár vteřinách vystavení se asi tak celkem dvěma slunečním paprskům běžně měl do pár týdnů za sebou, to tam nepsali. Což by nevadilo, filmoví tvůrci si přibarvují běžně, jenže tady tím navíc film dostal pro mě dost nepříjemnou pachuť z toho, že si za to vlastně holka mohla sama tím, že mlžila (a kluk tomu nevědomky přispěl). Bella Thorne je sice krásná a talentovaná holka, leč lidé postižení touto chorobou takhle dobře zdaleka nevypadají, takže toho přibarvování už na mě bylo příliš. S tím já už mám prostě potíž, že se lépe ponořím do přeslazeného nenáročného příběhu, než do něčeho překombinovaného, čemu zkrátka moc nevěřím.
marie-kolarova
marie-kolarova
2 829 bodů
7.5
První půlka je sladké mámení pro teenagery. Pak se to přehoupne do velmi slušně vyprávěného příběhu o tom, že někdo má vyměřený kratší čas. Průběh nemoci je upraven pro potřeby této love story. Má to vnitřní harmonii, která zůstala i po odchodu z kina. Citlivější povahy pár kapesníků s sebou.
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10
Ladislav-novosad
36 bodů
4
Půlnoční láska je film, který pojednává o slečně, která trpí nemoci, u které se nemůže dostat na slunce, jinak by umřela. Příběh je proto rozvíjený v noci, kdy mlada Bella utíká v noci za mladým Schwarzeneggerem, užívají si spolu noční dobrodružství a nějak se do sebe zamilují, avšak, všichni víme, že příběh neskončí dobře. Prostě typická teen, ubrečená kniha. Nuda nad nudu.
motlice
4 bodů
10
strašně hezké ale i smutné doporučuju se podívat