Small Town Crime

67%
Small Town Crime

Bývalý policista, který má problémy s alkoholismem, jednoho dne u cesty narazí na ženu, kterou tam někdo nechal zemřít. Nabídne ji, že ji pomůže najít muže, který se ji pokusil zabít. Situace se brzy nepříjemně zvrhne.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Small Town Crime je sice taková malá a nenápadná kriminálka,ale o to více je kvalitní. Z každého záběru jde cítit s jakým zapálením film vznikal. Námět sice jede podle zajetých kolejích kde bývalý policajt,který má problémy s chlastem řeší zločin na vlastní pěst. Ve snímku je velké množství známých tváří a i když to nejsou zrovna hvězdná jména,tak všichni odvádí 100% výkon. Nad všemi se podle očekávání tyčí John Hawkes,který si celý film ukradl pro sebe. Po technické stránce se tvůrcům nedá nic vytknout,protože vše působí dokonalým dojmem. Kamera,střih,hudba,nebo akce. Závěrečná přestřelka je vynikající a nápad s ustřelenou čelistí cením. Za mne rozhodně spokojenost a rád snímek doporučím všem co si rádi pustí kvalitní kriminálku.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8.5
Mohlo by to být možná o něco kratší, ale mě délka nevadila. Hawkes je tady dost dobrej, Forster a Collins Jr. taky. Záporákům dominuje Ratchford (kterýho jsem nejdřív vůbec nepoznal). A oba Nelmsové? Nic jsem od nich nečekal, vlastně je ani neznal a příjemně mě překvapili. Pro mě dobrá detektivka.
  • Hawkes, Forster, Collins Jr., Ratchford

Dodatečné informace

Původní název:
Small Town Crime (více)
  • USA Small Town Crime
  • USA Преступление в маленьком городе
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění