Láska na špičkách

47%
Láska na špičkách
Příběh Terezy, bývalé primabaleríny Národního divadla, která po úrazu skončila kariéru profesionální tanečnice a přestěhovala se s manželem Petrem a sedmiletou dcerou Maruškou na opuštěný mlýn na Broumovsku, který zdědila po babičce. Vede v místní umělecké škole kroužek pohybové výchovy. Petr na venkově není šťastný a často jezdí pracovně do Prahy. Jedné noci začne hořet ve stodole, kterou Tereza používá jako taneční sál ..



Recenze: Láska na špičkách

Kinobox.cz
55%

Tvůrci filmu v čele s režisérem Petrem Zahrádkou (Strážmistr Topinka, Chlap na střídačku) a scenáristkou Adélou Kroupovou až moc tlačili na pilu a snažili se do Lásky na špičkách vecpat všechny prvky romantické komedie, ale zapomněli se soustředit na příběh. Kvůli všem těmto uměle naroubovaným scénám se základní dějová linka úplně ztrácí. Romance mezi Terezou a Edmundem je až moc rychlá na to, jaké bolesti si oba nesou z minulých vztahů. To, že skončí hned na začátku v posteli, by člověk s ohledem na fyzickou přitažlivost Vicy Kerekes (která konečně používá i rodnou slovenštinu) a Ondřeje Veselého možná ještě pochopil, ale chování Terezy vůči Edmundovi poté už vůbec. Odtahuje se od něj, před kamarádkami dělá, že ho nezná, rande mu slíbí jen za to, že kluky přesvědčí, aby se svými dětmi tancovali na vystoupení...


Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Další romantická komedie v řadě zapomenutelných.. průměrných až podprůměrných. Čtveřice tanečníků a jejich projev hraničí s trapností.. včetně Jakuba Koháka, kterému by toto mohlo sedět, jenže nedostal prostor pro svůj humor. Divákovi tak nezbývá, než si najít nějaké dílčí pozitivum. Za mě je to třeba neutuchající sexapeal Vicy Kerekes, nebo malá živelná role Lindy Rybové, ve které překvapila a konečně nepůsobila utahaným a odevzdaným dojmem.
avenis
avenis
8 145 bodů
3
Ach jo, takhle to dopadá, když se točí film, aby se vyčerpal grant. Kdy už konečně ty komise začnou sledovat, jak si pan režisér vede a přestanou dávat peníze na takovéhle s*ačky... Blbý děj, blbé dialogy, blbé herecké výkony... rádobybaletky a drzá děcka, trapní chlapi a liduprázdné městečko... Ne, tohle prostě ne.
cassanova22
cassanova22
66 bodů
10
+++++++++++☺☺☺♥


Dodatečné informace

Původní název:
Love on the Spikes (více)
  • Láska na špičkách
  • Česká republika Love on the Spikes
  • Česká republika Szerelem lábujjhegyen
Premiéra v ČR:
14. 10. 2021
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Láska na špičkách je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch