Jawbone

63%
Jawbone
Plakát traileru
Bývalý boxerský talent Jimmy McCabe (Johnny Harris) se oddal alkoholu a dotkl se až samotného dne své existence. Tento skutečně velmi slušný muž se stal ze dne na den bezdomovcem a bez halíře v kapse ho se může zachránit už jen jediným místem světa - boxerským klubem, kde byl trénován a stále patří jeho kamarádovi a trenérovi Billymu (Ray Winstone). S dechem páchnoucím po vodě, kruhy pod očima a strhanou tváří přichází naposledy požádat o šanci znovu se postavit na nohy a porazit jediného soupeře, s nímž vede nekonečný zápas - svým vnitřním démonem



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Sportovní filmy mám všeobecně rád a ty z prostředí boxu obzvlášť. Jawbone vypráví příběh Jimmyho McCabea,který propadl chlastu a padl až na dno. Od tohoto dna by se rád odrazil pomocí boxu ve kterém byl kdysi velmi nadějný. Příběh je velmi silný a díky tomu,že je i dobře zahraný působí reálným dojmem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Sice lehce zaměnitelné drama o bývalém boxerovi, nyní alkoholikovi, který dostane od života poslední ránu a snaží se změnit. Natěstí britům ty sociální dramata jdou a herecky je to taky solidní. Takový Winston je i na ploše pár minut geniální.

Dodatečné informace

Původní název:
Jawbone (více)
  • Velká Británie Jawbone
  • Velká Británie The Ballad of Jimmy McCabe
  • Velká Británie Челюсть
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění