Tragedy Girls

57%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6
Tragédky se od první minuty tváří jako prachobyčejný Slasher,který nemá čím překvapit. Jenže holky klamou tělem a vše se rychle změní a film najednou zcela změní svou tvář. Jestli k lepšímu,tak to je na posouzení každého diváka,ale mne film celkem sedl. Hodně za to může příjemné herecké obsazení (blond Brianna Hildebrand si mne úplně získala) povedené gore a černý humor. Scénář si bere na paškál sociální sítě a posedlost jimi. Samozřejmě,že vše je bráno s určitou nadsázkou,ale stále se v ní nachází krutá pravda dnešní doby. Tragédky jsou trochu jiným Teenagerovským hororem,který minimálně za jedno shlédnutí stojí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Vraždy jsou nápadité, důvod holek v dnešní lajk době docela chápávý..jenže když neteče krev, působí "tragédky" jako nějaká mtv produkce, která zas tak moc nebaví.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Alex i Brianna se hlavních rolích zhostili poměrně velmi dobře. Příběh, který vypráví o dvou dívkách které očividně nejsou mentálně úplně v pořádku a požadují pozornost na svém webovém blogu, že jsou schopné kvůli toho samy vraždit. Dokonce i dopadnout vlastního sériového vraha, aby je učil. Je až děsivě zajímavé. Samozřejmě tím, že je to zaměřeno na životy teenegeru na střední škole, může to vypadat v jistých chvílích až moc nadutě. Třeba ten konec? zemřou všichni kromě těch dvou dívek a nikdo nemá podezření, že by to mohly být ony?.. To vážně? ještě když snad museli zjistit že dveře byli řetězem zavřené zvenku? No nevím, ale když pomineme to že jim asi všichni hloupě uvěřili že ty dvě nevině vypadající dívky nemůžou být sériové vražedkyně, je to docela zajímavý film.