68 Kill

62%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Prvotřídní béčko plné akce,krve,šílenosti,nahoty a romantiky. Vůbec jsem nečekal,že mne zrovna takový typ filmu dokáže překvapit. Zápletka je správně trhlá a dokáže nejednou překvapit. Nechybí zajímavě napsané postavy kde není nouze o pořádné psychopaty. Bavil jsem se vážně dobře a proto dávám 75%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
Snímek v drsném pojetí o ženskosti, mužnosti a 68 000 dolarů. Bláznovství a šílenostem je tu učiněno tak za dost, až je škoda, že to nevzal do otěží sám Quentin Tarantino. Ale Trent Haaga stojící i za scénářem taktéž věděl co dělá. Drsné hlášky, patřičné násilí se svou brutalitou a gore, nějaká ta úchylnost, dějový tah na branku efektivity. To vše s typickým černým humorem na slovo vzaté. Ano, je to zábavný thriller s přesahy až do hororu, kde se hlavně předvádí ženské pokolení. Když se řekne ‘Psycho’, tak tady to dostává setsakramentsky na významu. Ženy jakožto něžné pohlaví? Tak to pozor! Zvláštní film pro zvláštního diváka.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Docela drsná romantika o týpkovi, který přitahuje samé šáhlé ženské. Škoda, že tady nebylo víc scén z ranku "karavan". I tak ale hodně dobrá oddychovka.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Takhle si představuji kvalitní feministický film. Sice je to pořád sračka, ale aspoň je to vtipný. Víc z toho vytřískat nešlo.Vlastně jsem se na film koukl jen kvůli úžasné umělkyni AnnaLynne, která zarecitovala tak krásnou poezii, že mi to nedalo a musel jsem zjistit, co za stvoření je toho schopné. A vualá objevil jsem tento skvost. Upřímně, kdyby se takto Anička chovala jako matka Putina, tak se Putin radši odstřelí sám už v pubertě, takže ji vlastně docela veřím, že by ho dokázala změnit. No nic, víc filmů s ní nezvládnu, ale tohle reálně nebylo tak zlý. Pokud máte rádi stupidní béčka, kde si ženský dělají z chlapa subinu, tak to pro vás bude vysloveně guilty pleasure. Vlastně stačí, že se vám libí béčka s hromadou krve. Pokud neholdujete ani jednomu, tak se filmu vyhněte obloukem, pač to je fakt herecky i režijně odpad.