Modlitba lovce

56%
Modlitba lovce
Modlitba lovce
Lucas (Sam Worthington) je osamělý nájemný vrah, najatý, aby zabil Ellu (Odeya Rush), dceru klientova právníka. Ella, která pobývá na soukromé škole ve Švýcarsku, netuší, že její otec zaplatil životem za ukrytí peněz pocházejících z pochybných obchodů s drogami. Když se ale Lucas seznámí s Ellou a odveze ji na skryté místo, zjišťuje, že tváří v tvář půvabné a vyděšené dívce nedokáže stisknout spoušť. A tak se mezi Ellou a Lucasem tvoří pouto při jejich společném útěku napříč Evropou, když jsou štvaní těmi, kteří jsou odpovědní za vraždu Ellyiny rodiny.

Pete69
Pete69
29 697 bodů
5.5
Průměrný šedivý film bez atmosféry a děj nemá správný spád. Film je pro mě jasné béčko a nezachrání ho ani hlavní hrdina, příběh je plochy a předvídatelný, dlouho se v něm nic neděje a bylo hodně pasáží, kdy jsem si řekl, že film vypnu.. dokoukal jsem, ale nic mi nepřinesl.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
6
Takový obyčejný filmík o nájemném zabijákovi mající určité výčitky svědomí. Má zabít mladé děvče čemuž se vzepře a naopak se z nich stanou spojenci. Takovýto námět ve světové filmografii není ojedinělý, jen tentokrát zpracován v krapet poklidnějším duchu, takže se v žádném případě nejedná o nějakou akční excesy. Určitý potenciál to však má, jen ne bohužel pro každého. Někdo se ponoří do děje, někdo se bude nudit. Ale tak už to ve světě filmu prostě bývá.

Dodatečné informace

Původní název:
The Hunter's Prayer (více)
  • USA Modlitba lovce
  • USA The Hunter's Prayer
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění