End of a Gun

41%
End of a Gun

Steven Seagal opět v roli nezničitelného hrdiny. Představí se jako bývalý federální agent Michael Decker, kterého propustili z agentury, protože řešil případy svým vlastním způsobem. Teď pracuje jako ochranka v obchodním středisku. Jednoho večera musí ale zasáhnout, když na parkovišti zahlédne muže, který chce ublížit jeho přítelkyni striptérce. To ale nebyla náhoda. Michaelovi skříží cestu narkomafie a její vymahač.(TV JOJ)




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
5
Steven Seagal si jako obvykle zahrál někoho bývalého. Tentokrát je to bývalý federální agent, toho času coby ochranka v obchodním středisku. Jo jo, i takhle bývalí agenti mohou skončit. V příběhu se zaplete do podivné hry, kde jde o značnou sumu peněz. A i zde platí heslo: Za vším hledej ženu. Snímek vyznívá jako televizní film s viditelně malým rozpočtem, avšak ne zrovna tragickým. O ryze akční etudu nejde, i když své aikido tu Steven samozřejmě předvede a padne i nějaký ten výstřel. Ale převládají spíše konverzační sekvence a kupodivu Stevenovi to takto v jeho věku sluší daleko více. Film jednoduchý, v podstatě nevýrazný a však pro televizní nenáročný večer vhodný.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
9
Další společný projekt režiséra Keoni Waxmana a herce Stevena Seagala. Seagal jako bývalý federální agent. "V mém životě problémy vždy přicházejí v černých minišatech s dlouhýma nohama." Na scéně nechybí ani krásná žena - Zde striptérka Jade Ewen. "Vedle svého náročném pracovním rozvrhu tě občas stihl i zmlátit." - "Pouze když jsem byla zlobila." - "Proč si s ním zůstala?" - "Abych se odnaučila být zlobivá." Pěkně se na její dokonalou postavičku koukalo. (Seagal a Ewen po sexu.): "Je čas, abych ti řekl, že do toho jdu." - "Musela jsem být dobrá." - "Ale byl bych rád, kdybychom byli partneři a šli na polovinu." - "Takže jsem nebyla až tak dobrá." Záporáka si střihl Florin Piersic Jr. - "V tomto byznysu je to tak, buď ty někoho zavěsíš na strop nebo někdo zavěsí tebe na strop." Film byl akční a zábavný - "Jednou za měsíc je nosil do banky." - "Víš do které banky?" - "Nevím, zatímco to on vyřizoval já chodila nakupovat." - Měl hlavu a patu: Padouši chtějí peníze, které ukradla sexy striptérka tu, ale chrání nezničitelný Seagal. Jakožto milovník akčních filmů, hodnotím kladně. - 90%.

Dodatečné informace

Původní název:
End of a Gun (více)
  • End of a Gun
Rozpočet:
7,5 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění