Jumanji: Další level

69%
Jumanji: Další level

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)




Recenze: Jumanji: Další level

Kinobox.cz
50%

Hlavní atrakcí tohoto filmu ale mají opět být digitální akční scény (tentokrát především stádo pštrosů, hejno opic a skákání po létajících mostech). Ty mi přišly naprosto nezajímavé, nepřehledné a hnusně digitální - takovým tím způsobem, ze kterého je jasné, že se ve většině záběrů nenacházejí živí pštrosi, opice, ani živí herci.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8
Toto pokračování přináší v podstatě to samé jako v prvním dílů. Koneckonců proč měnit něco co napoprvé fungovalo, tak dobře. Tentokrát jen vše nabobtnalo. Více akce, více dobrodružství, prostě více všeho. Na mne to i tentokrát fungovalo a to i díky humoru a chemii, kterou si mezi sebou hlavní postavy vytvořily. Uvidíme co přinese třetí díl, ale bojím se, aby to už tvůrci nepřehnali s tím přeháněním.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6.5
Třetí pokračování, nebo druhé moderní pokračování Jumamji už mě tolik neoslovilo, přesto je to slušná dobrodružná podívaná. Trošku jednodušší příběh, opět humorné pojetí a více zmatku, než v předchozím díle. Prostřídávání jednotlivých postav už ke konci působilo dosti zmatečně. Celkem dobrá oddychovka.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Tentokrát se nejede jenom ve stylu "jsme ve hře a budou se dít zvláštní a zábavné věci", ale scénaristi se očividně snažili i o nějaký ten emoční dopad. Oživení staříkama je jednoznačně plus, otevřený konec bych už ale osobně vynechal. Tohle ždímat donekonečna taky nepůjde. 5.5/10


Dodatečné informace

Původní název:
Jumanji: The Next Level (více)
  • USA Jumanji: Další level
  • USA Jumanji: The Next Level
  • USA Jumanji 3
Premiéra v ČR:
5. 12. 2019
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
125 mil. USD
Tržby:
801,69 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Jumanji: Další level je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Jumanji: Další level


Podobné


Powered byJustWatch