When We First Met

65%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Nesympatický a uječený hlavní hrdina, který vždy řekne víc, než by měl, balí v časové smyčce nejatraktivnější béčkovou herečku dneška, a já mu navzdory všem očividným indiciím začínám po chvíli fandit. Jednak je to asi dáno tím, že při přenášení mého šarmu na zástupce opačného pohlaví jsem sám zralý na nespočet resetujících opatření, jednak ale i tím, že koncept spirály je stále ještě docela osvěžující a tvůrci ho dokáží docela sympaticky vytěžit. Je to sice pořád mnohem víc pro puberťáky a na vypnutí mozku, než aby to dokázalo přinést hodnotné morální prozření ve stylu Na hromnice o den více, ale pro absenci jakýchkoli vyloženě trapných scén a vulgarit a pro snahu nezůstat u únavné repetitivnosti proti tomu nemůžu nic dramatického namítat. A navíc pozor, v pěkně rozvinuté vedlejší roli tu září Shelley Hennig, která Alexandře možná i ukradla korunku za nejpřirozenější sexappeal.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Tady se nedá hodnotit jinak než průměrem... Film nepřinesl nic nového co už neznáme. už několikrát jsem viděl filmy s podezřele zvláštním a docela náhodným strojem času. Promarněná příležitost a nakonec je ten happy end přesně takový, který vy jako divák víte už po prvních 30 minutách, ale tvůrci filmu si myslí jaké to není překvapení.
Kuca25
2 132 bodů
6
Not great, not terrible. When we first met, je taková slabší komedie se zajímavou zápletkou. Neviděl jsem moc filmů od netflixu, ale osobně si myslím že mají tak o 90% lepší seriály než celovečerní snímky. Tady to byl příklad komedie u které se sice nepopadáte za břicho ale baví vás. Hlavním tahounem je tu, jak už jsem řekl zajímavý námět. Zpracovaný mohl být ještě o trochu lépe, ale nebylo to nijak špatné. Nikdo z herců nevyčníval akorát na Alex Daddario se pěkně kouká. Jak film dopadne jsem tušil už od poloviny filmu i když v jeden moment jsem začal svou předtuchu zpochybňovat, ale po 10 minutách jsem se zas ujistil a uhádl jsem. Na závěr chci říct že tahle komedie nikoho neurazí a ani není nijak nudná, ale ani nijak zapamatovatelná.