Mute

52%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Rudd mě herecky potěšil, dočkal jsem se pár nádherných vizuálních scén a tím tak pozitiva končí. Ten film jako by nebyl respektive je hrozně umělý. PS: Proč se to odehrává ve stejném světě jako Moon opravdu nepochopím
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Tolik v zásadě dobrého a tak mizerný výsledek. Duncan Jones zažívá sešup Shyamalanovského ražení. To, co dříve zvládal bez většího zadýchání, je najednou nedostižné. Příběh pořádně nechytne, emoce nefungují. Je to tak nefunkční, až to jednomu nedává smysl - je to jako se koukat na sexy holku a necítit VŮBEC NIC. Pokud vám z filmu o hledání ztracené milované bytosti vyjde to, že nejzajímavější postavy jsou psychopat a pedofil, víte, že je něco hodně špatně. Myslím, že základní chybou je v tomhle případně neodhadnutí nejsilnějších stránek příběhu. Hlavní hrdina (vzhledem k tomu, jak je ta postava napsaná a uchopená) totiž opravdu není materiál na tahouna a neměl by být v centru dění. Kdyby to bylo hlavně o tragicky nevyrovnané postavě Paula Rudda, udělali by tvůrci imho mnohem lépe. Snad příště, Duncane, snad příště.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
4.5
Čeho si na filmu vážím, je nápad, a to že si zakládá na informacích, a né na komediálnosti nebo akčnosti. Jinak je film absolutně předvídatelný a svůj nápad, který by byl obyčejně dobrý neproměninil v nic extra. Za mě film náleží spíše do průměru, ale je to takový školní průměr mínus.