Za zrcadlem

44%
Za zrcadlem

Pár koupí motel. Poté, co se o něj začne starat, se začnou kupit mrtvoly. 




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2.5
Looking Glass je jen dalším podprůměrným snímkem ve filmografii Nicolase Cage. Stále doufám, že se opět chytne, ale s takovými typy filmu nemá bohužel žádnou šanci. Skoro jsem snímek ani nedokoukal jaká blbost to byla. Na to, že se jedná o Thriller tak snímek postrádá napětí, akci, nebo jakýkoliv náznak atmosféry. Tim Hunter si chtěl zahrát s diváky na kočku a na myš, ale na to je scénář příliš hloupý a čitelný. Už v půlce filmu je zcela zřejmé jak se věci mají a tak se musíte velmi přemlouvat, aby jste snímek dokoukali.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Cageovi ta role chlípného majitele motelu sekla, se scénářem je to ale horší. Ta zrcadla loni vytěžil podobný El Royale přece jen trochu líp.
Pas
Pas
6 225 bodů
0.5
Nudný a hloupý snímek.Pokus o thriller s několika bizarními postavami bez šťávy a napětí kdy jediným překvapivým momentem je tip na to, kdy a jak se bude zase Cage ksichtit v rádoby hereckém umění. Motel u cesty ,symbol neštěstí...Někde v americké prdeli mají taky motel kam lze složit hlavu nebo nějakou lepou děvu do pelechu.Majitel se tam nudí a tak v rámci "sociologického výzkumu" si tam vybaví jeden z pokojů zrcadlem které není jen zrcadlo.Jednou uvidí co neměl a tak dostane vítr a rychle svoje podnikání prodá. Najde , blba Cagea a ten se v tom plácá místo něj. Budování příběhu nebo atmosféry tady rozhodně chybí ,stejně jako režisérovi talent.Odvíjí se tady pouze řada obrázků které se někdy překrývají , jindy míjejí účinkem.Celek působí jako naprostá selanka.Jsou však i horší snímky na toto téma a tak nehodnotím jako odpad,to je však maximem možného.

Dodatečné informace

Původní název:
Looking Glass (více)
  • Kanada Za zrcadlem
  • Kanada Looking Glass
Země původu:
Kanada, USA
Ocenění:
Žádná ocenění