Sněhová královna: Tajemství ohně a ledu

58%

Komentáře a recenze 4

Dle relevance
K
40%

Autori zrejme hrali veľa videohier, lebo štruktúra filmu jasne pripomína levely: dedinka vs. mesto, zimný les vs. láva v krajine, palác trollov vs. drobné lokality. A do toho všetkého veľká mastenica do finále, kde príde veľký gorgo-boss, ktorý škôlkarov asi vydesí, no ostatní mávnu rukou, že takému dá starší brat na konzole do držky bežne.

M
40%

Nesedl mi ani humor, který se na mnoha místech snaží vyvážit zpomalení příběhu, avšak až na vyzenovaného reggae trolla mě humorné vložky nenadchly. Nakonec z toho vychází poměrně zmatený mišmaš, který na pár místech vypadá slušně, dohromady ovšem nenabízí nic, proč by ho mělo smysl vidět.

Č
30%

Konkurence je veliká a jakkoli můžou být děti k animaci shovívavé, na komplexnost příběhů od Disneyho a Pixaru prostě tento film nemá. Nejspíš může potěšit hodně malé děti, ale pro ty starší a rodiče bude představovat jen zmatenou mozaiku scének poslepovaných dohromady.

E
30%

Roztomilá romance maličké ledové víly a ohnivého démonka, která se odehrává kdesi na pozadí příběhu o konci světa, apokalypsu neodvrátí. Radši jděte podruhé na Coco.