Pepa

47%
Pepa

Pepa (Michal Suchánek) je asi padesátiletý úředník žijící se svou rodinou v obyčejném okresním městě. Pepa je tak trochu podpantoflák, respektu se mu nedostává ani od jeho ženy (Petra Špalková), natož od dcery (Natálie Grossová). Pepa ví, že se musí něco změnit, a dokonce velmi dobře ví, co to „něco“ je. Jenže! Cesta k cíli bývá někdy hodně trnitá, a tak sledujeme sled více či méně marných a tragikomických pokusů Pepy, hrdiny outsidera, o to začít svůj život konečně žít. Podaří se mu najít odpovědi na otázky „Proč vlastně na světě je? Kdy začíná ten opravdový život? Po narození, po maturitě, prvním sexu, svatbě nebo dětech? Anebo až po smrti? (Bohemia MP)




Recenze: Pepa

Kinobox.cz
37%

Nelíbilo se mi jak groteskní a "ploché" byly všechny postavy ve filmu. Ženy zásadně příšerné semetriky nebo trpitelky, muži příšerní idioti, nebyl tam prostě nikdo nejen normální ale hlavně uvěřitelný.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Pepa sice není bůh ví jak kvalitní film,ale rozhodně to není taková hrůza. Já se hodnocením nenechal odradit a bez jakéhokoliv očekávání film shlédl. Myslím,že to Suchoš ustál velmi slušně a svým zvláštním hereckým stylem odtáhl celý snímek na svých bedrech. Občas to bylo příliš utahané,bez pořádné gradace scén,ale když vezmu v potaz co se dnes u nás točí,tak těch 40% prostě dát musím.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Inu film bych zařadil do kategorie: Neurazí, nenadchne. Sucháč se snažil, ale bůh ví jaký herec to není a role mu příliš neumožnila projevit jeho komediální talent. Příběh vlastně není až tak špatný, ale celé to působí tak nějak jalově a ušité horkou jehlou. 55%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Celoživotní looser Pepa v tuzemské variaci na Americkou krásu. Novák docela překvapil (na to pod jakýma srajdama je podepsaný), Noidova hudba hodně dobrá a Suchoš možná v životní (nedětské) roli. Sám sobě se divím, jak mi tahle absurdita vlastně sedla.

Dodatečné informace

Původní název:
Pepa (více)
  • Česká republika Pepa
Premiéra v ČR:
12. 4. 2018
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch