Planeta Česko

74%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Nevím, čekal jsem víc klasičtější zvěř. Například muflon, odněkud někam dovezen a chován, tohle si fakt pod pojmem divočina nepředstavím. Navíc se hodně skáče z místa na místo, nějak to ani nedává vlastně smysl...Ale i přesto palec nahoru, že něco takového u nás vzniklo. PS. Hádkův hlas hodně příjemný.
limeta
limeta
5 175 bodů
9
Krásný přírodovědný dokument o české floře a zejména fauně, kterému sluší celovečerní stopáž a kinoformát. Poutavou formou přibližuje více i méně známé druhy naší přírody. Za mě by mohl autor-vypravěč zůstat skryt a stejně tak i jeho příběh. Mně by čtený komentář stačil.
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Kamera takřka na světové úrovni, ale čekal jsem opravdu víc, než jen to. Až příliš nezajímavých tvorů jako ptáků, ryb a hmyzu. Obecně jsem spíš takovej "hlodavcovej", takže při scénách z MB jsem si rochnil blahem. Jinak mě to ale spíš nudilo. Na naše poměry ale určitě nadstandard.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
6
Určitě velmi zajímavý počin...jelikož často nevíme co je kolem nás , v naší blízkosti. Trochu mi vadil zvoplený druh vyprávění - působí dost uměle . Ale to nejdůležitější - příroda a její záběry- skvělé.
miza
miza
2 336 bodů
7.5
Pěkně natočený dokumetární film o různosti nsší přírody.
davsuch
davsuch
1 057 bodů
8
Velmi vydařený počin v oblasti přírodopisných dokumentu a o to hodnotnější, že se jedná o český film. Hlavně oceňuji excelentní záběry zvířat v jejich přirozeném prostředí a přístup filmařů, kteří nutí diváka rozhlížet se okolo sebe.
  • skvělé záběry přírody