Bloodshot

54%
Bloodshot

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)




Recenze: Bloodshot

Kinobox.cz
50%

Takhle jde bohužel jen o ne zcela vydařenou kopii ve stylu Hobbse a Shawa (což je aktuálně etalon zábavné filmové akční blbosti). Bloodshot především způsobil, že budu sledovat Davida S.F. Wilsona a těšit se, co dalšího z něj vypadne. A doufat, že s tím nebude mít nic společného Jeff Wadlow.


Pete69
Pete69
29 102 bodů
6
Nečekal jsem moc, také jsem se ničeho zásadního nedočkal. Komiksovka místy béčková, občas i se slušnými akčními scénami. Zpracování ale působí dosti naivně a ve filmu je dosti klišé a již mnohokrát viděných věcí. Film s potenciálem ušitý horkou jehlou. 60%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Objektivně by to šlo asi hodit i na ty 2, protože ikdyž je Bloodshot tuctové béčko, tak má tu premisu docela zajímavou. Byť zase ne zrovna dvakrát originální. Co mi tady ale vadilo fakt hodně, je Diesel samotný. Neumí hrát, tváří se furt stejně a toho akčního bijce mu prostě nikdy nevěřím. Spíš hospodského rváče. 3/10
Klajnik
Klajnik
8 473 bodů
0
Vin Diesel je zase k smíchu a to je na filmu to jediné stimulující. Přesto jde znát, že si to tvůrci neuvědomují dost na to, aby na tom materiál postavili. Přesto se u toho s kámošema relativně zasměju, ale jinak je to nudný, mdlý a obecně špatný film.


Dodatečné informace

Původní název:
Bloodshot (více)
  • USA Bloodshot
Premiéra v ČR:
12. 3. 2020
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
42 mil. USD
Tržby:
39,86 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Bloodshot je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bloodshot


Podobné


Powered byJustWatch